Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Speciális italok, italporok

Fő kategória >Sportolóknak >Speciális italok, italporok

Az energia italok olyan folyékony táplálék-kiegészítők melyek szerepe, hogy megadják azt a plusz hajtóerőt amire a teremben vagy bárhol máshol szükségünk van. Fokozzák testi és szellemi teljesítőképességünket a mindennapi feladataink ellátása közben, mikor egy kis felfrissülésre van szükségünk.

Növelik energiaszintünket, fokozzák a jó-közérzet kialakulását, a mentális élességet és koncentrációt. E kiegészítők megsokszorozhatják teljesítményünket az edzőteremben, a munkában, az iskolában vagy bárhol ahol szükségünk van rá.

Az első energiaitalok melyek kimondottan sportolók számára kerültek kifejlesztésre a hatvanas években jelentek meg. Azóta e termékek rendkívül széles és változatos palettája vált hozzáférhetővé.

A központi összetevője e termékcsoportnak általában a koffein guarana, kola dió vagy yerba mate formájában. Emellett általában megtalálható bennük az l-karnitin, taurin, ginzeng, zöld-tea kivonat és más növényi kivonatok. Némely termék akár negy mennyiségben is tartalmazhat cukrot (szőlőcukor, gyümölcscukor, maltodextrin), de számos gyártó kínál ma már mesterségesen ízesített diétás változatokat is.

E termékek:

- fokozzák energia szintünket,

- növelik anyagcserénk sebességét és a zsírégetés mértékét,

- fokozzák a mentális élességet és egyéb agyi funkciókat,

- segítenek az étvágy kontrollálásában.Sorrend: