Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Étkezéshelyettesítők

Fő kategória >Sportolóknak >Étkezéshelyettesítők

Az étkezéshelyettesítőket úgy definiálhatjuk, mint egyszerű, vagy előre csomagolt, tápanyagok kombinációját tartalmazó élelmiszereket, amelyek helyettesíthetnek napi egy vagy több étkezést, melynek kiválóan kontrollálható az energia- és tápanyagbevitel.

Anyagcserénk gyorsításának természetes és hatékony eszköze, ha kisebb, kiegyensúlyozott, tápláló étkezések kísérik végig napunkat, két- három órás időközönként. A legtöbbünk napi rendje azonban komoly kihívás elé állít minket mindennek megoldásában, ha nem akár lehetetlenné is teszi mindezt. Nos, íme a megoldás! 

Az étkezéshelyettesítők kiváló táplálék-kiegészítők lehetnek, legyen akár testsúly gyarapítás vagy csökkentés célunk, kiegyensúlyozott étkezés lehetőségét kínálva a testgyakorlás mellé. Lehetővé teszik, hogy arányos szénhidrát-fehérje-zsír kombinációt fogyasszunk az izomépítéshez. Egy kiválóan összeállított gyors-étkezést lehetőségét kínálják, magas fehérje és alacsony zsírtartalommal, vitamin és ásványianyagok széles tárházával. Alacsony cukor és koleszterin tartalmuak. Tápanyagokban gazdagok, könnyen és egyszerűen elkészíthető. Kevesebb kalóriát tartalmaznak mint a tömegnövelő porok, és sok esetben ízletesebbek is.

forrás: sportikaSorrend: