Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Goji Berry Juice friss farkasbogyók (Goji berry = Ningxia wolfberry) nyers levéből, a farkasbogyó természetes ízét megőrző technológiával és antioxidáns feldolgozással állítják elő. Így adja a védelmet nyújtó vegyületek teljes arzenálját, antioxidánsokat.
Az egészségre vonatkozó állítások (Lycium Barbarum)
* Antioxidánsokat tartalmaz
* Hozzájárul a sejtek védekezőképességének megerősítéséhez a sejtromboló szabadgyökök ellen
Fontos: Ajánlott hűtve tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!
Miért lehet szüksége a Goji Berry Juice fogyasztására?
A Goji Berry a természet multivitaminja. Természetes vitamin- és ásványianyag forrás kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal. A Goji Berry Juice fogyasztásával hozzájárul szervezete megfelelő működéséhez, egészségének megőrzéséhez. A Goji Berry Juice feltölti a szervezetet energiával és az egészségvédő tápanyagok teljes skálájával.
Mi van az üvegben?
Az 330 ml-es üvegben 100%-os Goji Berry tartalmú gyümölcslé található, tartósítószer, színezék, egyéb adalékanyagok nélkül.
Kinek ajánljuk?
Bárki fogyaszthatja, aki a természetes vitamin- és ásványianyag utánpótlást részesíti előnyben.
Hogyan kell fogyasztani?
Tekintve hogy élelmiszerről van szó, a napi bevitel mennyisége nincs meghatározva.
Felbontás után egy héten belül fogyasszuk el! Felbontás után hűtve tárolandó!
A Goji Berry-ről (Lycium Barbarum, farkasbogyó, kínai ördögcérna, líciumgyümölcs)
A "Goji" név egyet jelent az elragadóan édes ízű, skarlátvörös bogyóval. Növénytanilag a burgonyafélék családjába tartozik és Lycium barbarum-ként ismert. Ez a bogyó páratlanul gazdag természetes tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban.
A gojit a Tibeti Fennsík és Belső Mongólia között, a Ningxia síkságon termesztik vegyszerek nélkül és kézzel szüretelik immár 2000 éve. A Himalájából lezúduló patakok a hatalmas Jangce folyóba torkollva érik el a Ningxia-síkságot, példátlan összetételű, ásványi anyagokban és más tápanyagokban dús vízzel táplálva a termőföldeket. Európába sokkal később jutottak el a hírek a farkasbogyóról, melyet azóta a természet multivitaminjaként emlegetnek. Ningxia földművesei szerint az időjárás körülményei, a szélsőséges klíma, a rendkívül nagy hőingadozás (-20 és +40 fok között), az ásványi anyagokban gazdag, alkalikus termőfölddel együtt felelősek a bogyó egyedülálló tápértékéért. A goji bogyók betakarítása nagy munkával jár. A goji gyümölcsöt a vesszőn hagyják érlelődni, majd kézzel leszüretelik, öt napig szárítják a napon, ezt követően gondosan szétválogatják.
Az egészségre vonatkozó állítások (Lycium Barbarum)
* Antioxidánsokat tartalmaz
* Hozzájárul a sejtek védekezőképességének megerősítéséhez a sejtromboló szabadgyökök ellen
Fontos: Ajánlott hűtve tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!
Miért lehet szüksége a Goji Berry Juice fogyasztására?
A Goji Berry a természet multivitaminja. Természetes vitamin- és ásványianyag forrás kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal. A Goji Berry Juice fogyasztásával hozzájárul szervezete megfelelő működéséhez, egészségének megőrzéséhez. A Goji Berry Juice feltölti a szervezetet energiával és az egészségvédő tápanyagok teljes skálájával.
Mi van az üvegben?
Az 330 ml-es üvegben 100%-os Goji Berry tartalmú gyümölcslé található, tartósítószer, színezék, egyéb adalékanyagok nélkül.
Kinek ajánljuk?
Bárki fogyaszthatja, aki a természetes vitamin- és ásványianyag utánpótlást részesíti előnyben.
Hogyan kell fogyasztani?
Tekintve hogy élelmiszerről van szó, a napi bevitel mennyisége nincs meghatározva.
Felbontás után egy héten belül fogyasszuk el! Felbontás után hűtve tárolandó!
A Goji Berry-ről (Lycium Barbarum, farkasbogyó, kínai ördögcérna, líciumgyümölcs)
A "Goji" név egyet jelent az elragadóan édes ízű, skarlátvörös bogyóval. Növénytanilag a burgonyafélék családjába tartozik és Lycium barbarum-ként ismert. Ez a bogyó páratlanul gazdag természetes tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban.
A gojit a Tibeti Fennsík és Belső Mongólia között, a Ningxia síkságon termesztik vegyszerek nélkül és kézzel szüretelik immár 2000 éve. A Himalájából lezúduló patakok a hatalmas Jangce folyóba torkollva érik el a Ningxia-síkságot, példátlan összetételű, ásványi anyagokban és más tápanyagokban dús vízzel táplálva a termőföldeket. Európába sokkal később jutottak el a hírek a farkasbogyóról, melyet azóta a természet multivitaminjaként emlegetnek. Ningxia földművesei szerint az időjárás körülményei, a szélsőséges klíma, a rendkívül nagy hőingadozás (-20 és +40 fok között), az ásványi anyagokban gazdag, alkalikus termőfölddel együtt felelősek a bogyó egyedülálló tápértékéért. A goji bogyók betakarítása nagy munkával jár. A goji gyümölcsöt a vesszőn hagyják érlelődni, majd kézzel leszüretelik, öt napig szárítják a napon, ezt követően gondosan szétválogatják.
Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Nincsenek témák!