Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Igazi, tartósan kemény tejszínhab készítéséhez elegendő egy csipet szódabikarbóna is. Élénk színűket megőrzik a zöldségek, ha főzéskor egy kis szódabikarbónát is adunk a vízhez, valamint gyorsabban is puhulnak. Bár a puhára főzött gyümölcsökről és zöldségekről már kiderült, hogy jóval kevesebb vitamint tartalmaznak, mint friss, vagy a kevésbé megfőzött társaik, ha igazán krémes állagot szeretnénk elérni, jó megoldás a szódabikarbóna. Ahhoz, hogy a vitaminok ne oldódjanak ki, az adagolásra ilyenkor is ügyelni kell: kevésbé lúgos vízben lassabban oldódnak.
A zöldségek, gyümölcsök előkészítésénél is használhatjuk: minden szennyeződés eltüntethető egy vizes, szódabikarbónás ronggyal, vagy szódabikarbónás vízben átmosva.
A sütemények szerelmesei is szép, egyenletes tésztát kapnak, ha sütőpor helyett szódabikarbónát használnak a sütés során. A szódabikarbóna savas vegyülettel való találkozáskor széndioxidot szabadít fel. Ezeknek a kis levegő buborékoknak köszönhetően emelkedik meg a tészta, ezáltal válik finom és lágy ízűvé, lyukacsos textúrájúvá. Ahhoz, hogy ezt az eredményt érjük el, érdemes az előkészítésnél valamilyen savas anyagot, egy kis citromlevet, ecetet vagy aszkorbinsavat adni a még nyers alapanyaghoz. Ezzel a módszerrel gyönyörű kenyereket, süteményeket, muffinokat készíthetünk.
Bizonyos húsfélék nehezebben főnek át: így például a marha- vagy vadhúsok esetén is hatékonyabbá tehetjük a főzést egy kis Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna segítségével.
Ha aszkorbinsavat és szódabikarbónát 2:1 arányban keverünk össze, savmentes vegyületet kapunk.
Egy háztartásban a szódabikarbóna felhasználási módjának száma végtelen. Számos lehetőséget ad a vegyszermentes tisztításra, tisztálkodásra, ezért is célszerű belőle mindig tartani otthon egy keveset. A Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna kitűnő segítség otthonunkban, hasznos tulajdonságai bármelyikét kihasználva.
A Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna összetevői: 100% szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát)
A zöldségek, gyümölcsök előkészítésénél is használhatjuk: minden szennyeződés eltüntethető egy vizes, szódabikarbónás ronggyal, vagy szódabikarbónás vízben átmosva.
A sütemények szerelmesei is szép, egyenletes tésztát kapnak, ha sütőpor helyett szódabikarbónát használnak a sütés során. A szódabikarbóna savas vegyülettel való találkozáskor széndioxidot szabadít fel. Ezeknek a kis levegő buborékoknak köszönhetően emelkedik meg a tészta, ezáltal válik finom és lágy ízűvé, lyukacsos textúrájúvá. Ahhoz, hogy ezt az eredményt érjük el, érdemes az előkészítésnél valamilyen savas anyagot, egy kis citromlevet, ecetet vagy aszkorbinsavat adni a még nyers alapanyaghoz. Ezzel a módszerrel gyönyörű kenyereket, süteményeket, muffinokat készíthetünk.
Bizonyos húsfélék nehezebben főnek át: így például a marha- vagy vadhúsok esetén is hatékonyabbá tehetjük a főzést egy kis Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna segítségével.
Ha aszkorbinsavat és szódabikarbónát 2:1 arányban keverünk össze, savmentes vegyületet kapunk.
Egy háztartásban a szódabikarbóna felhasználási módjának száma végtelen. Számos lehetőséget ad a vegyszermentes tisztításra, tisztálkodásra, ezért is célszerű belőle mindig tartani otthon egy keveset. A Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna kitűnő segítség otthonunkban, hasznos tulajdonságai bármelyikét kihasználva.
A Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna összetevői: 100% szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát)
Hasonló termékek
Adatok
Vonalkód
5999884818434
Termékkód
32665
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Nincsenek témák!