Energy Vironal (30 ml)

Energy Vironal (30 ml)
Alkalmazása: nem csupán betegségmegelőzésre, hanem olyan jellegzetes tünetek megjelenésekor is használható, amelyek kialakulása összefüggésben áll a tüdő pályájának elégtelen működésével - légzési problémák, köhögés, légszomj, torokfájás, stb. esetén.
Pozitívan fejti ki hatását továbbá malária, gyomor-, és nyombélfekély, emésztőrendszeri-, garat-, bélgyulladás, colitis, valamint a Crohn-kór során.
Támogatja a lépfunkciót, izzasztó hatású, illetőleg harmonizálja az immunrendszert és a limfatikus-rendszert.
A Vironal antibiotikumos gyógyítással egy időben is alkalmazható, hiszen ebben az esetben szinergetikus hatás lép fel az agresszív vírusokkal szemben.
8 900 Ft + 0 Ft (8 900 Ft)
Egységár: 297 Ft/ml + 0 Ft/ml (297 Ft/ml)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Az Energy cég bioinformációs készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. Amíg a hatóanyagok a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveinket közvetlenül befolyásolják, addig az információs elemek a biorezonancián keresztül közvetve szüntetik meg a megbetegedés okait az információs mezőben.

A Vironal bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettünk ki. Ezt a magas koncentrációjú ( 30 ml = 400 ml klasszikus kivonattal) terméket speciális technológiával állítjuk elő. Nem tartalmaz sem alkoholt, sem pedig cukrot, ezért cukorbetegek is használhatják. Vízben, és szeszben feloldott növényi anyagokat tartalmaz.

A Vironal elsősorban a tüdő, a vastagbél, a lép, a három sugárzó energetikai pályáját, valamint a vékonybél összekötőjét harmonizálja. Ezáltal jótékony hatást fejt ki azokra a problémákra is, amelyek ezen pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek. A tüdő pályájának elégtelen működéséből adódó tipikus szindrómák az alábbiak: nehéz légzés, köhögés, légszomj, torokfájás, izzadás, stb.

A tüdőben rendkívül fontos folyamatok zajlanak: légzés, energiaképzés. A tüdő szerv-párja a vastagbél. Amennyiben problémák jelentkeznek a vastagbélben, és ezeket nem oldjuk meg kellő gyorsasággal, rövid időn belül gondok támadnak a tüdőben is, és fordítva. Kis mennyiségű pikáns ételek fogyasztása stimulálja a tüdő működését, azonban nagy mennyiségű pikáns táplálék fogyasztása káros lehet. A tüdő a légutak segítségével áll összeköttetésben a test felszínével. A légút részei: orrüreg, garat, gége, légcső és a hörgők. Éppen ezeken a helyeken találkozik a testünk olyan hívatlan vendégekkel, amik a levegő segítségével terjednek és különböző légzési, illetőleg más betegségeket okoznak.

A vírusok világa hihetetlenül kiterjedt és változatos. Rengeteg féle betegséget okozhatnak, beleértve az influenzát, valamint a különböző megfázásokat. Csak a náthát okozó vírusból több mint kétszáz fajtát ismerünk. A hatékony vírusellenes szerek szintetizálására irányuló kísérletezés mindeddig sikertelen volt. Minden, ami megöli a vírust, az tönkreteszi a sejtszövetet is. Éppen ezért óvnunk kell szervezetünket.

A tüdő helyes működésétől függ bőrünk minősége is. Abban az esetben, ha tüdőnk jól működik, bőrünk megfelelően elasztikus és rugalmas.

A fertőzésekkel szembeni harc első védővonala a torokmandula, mert ez ellenanyagot termel. A mandulák eltávolítása gyengíti az immunrendszert, és csökkenti az ellenálló-képességet. A mandulagyulladás viszonylag veszélyes dolog, és amennyiben nem gyógyítják, olyan további komplikációkat okozhat, mint a vesegyulladás, a reumatikus láz, az abscessus, a vérmérgezés vagy a tüdőgyulladás. A megnagyobbodott torok-, illetve orrmandulák ma már általánosak.

A Vironal grapefruitmag-kivonatokat tartalmaz. Ez az anyag aktívan befolyásolja a baktériumok és vírusok több, mint nyolcszáz törzsét. A Vironalban egy sor olyan növényi anyag is megtalálható, amelyek egymást szinergetikusan kiegészítve harcolnak a mikroorganizmusok ellen.

Abban az esetben, ha influenzától szenvedünk, kerüljük el a túlzottan savképző élelmiszereket (pl. édesség), ha ehhez még láz is társul növeljük a folyadékfogyasztást, és együnk sok C vitamint.

C-vitamin forrásként a Flavocel nevű Energy készítmény fogyasztását ajánljuk, ahol a C-vitamin olyan flavonoidokkal való kombinációban fordul elő, amelyek elősegítik a C-vitamin felszívódását a testben, és az egész szervezetre igen jótékonyan hatnak.A Vironal ásványokból származó bioinformációkat is tartalmaz. A készítmény ízét speciális éterolaj és mirha elegye adja. A szóban forgó elegy antivírusos, antimikrobiális, antibakteriális és gombásodás-gátló hatással bír.

Őszi vérfű - lázcsillapítóként, tüdőbajok, vérzések és hasmenés esetében használatos. Kitűnő antimikrobiális és antibakteriális hatású. Felveszi a harcot az egysejtű élőlényekkel szemben.

Hársfavirág - E-vitaminhoz hasonló anyagokat tartalmaz. Izzasztószerként, vizelethajtóként, görcsoldóként és epehajtószerként használatos. Lázas megbetegedések és megfázásos betegségek esetében használatos.

Északi kakukkfű - Jól használható a staphylococcusszal, a streptococcusszal és a szalmonellával szemben, antiszeptikus és dezinfekciós hatású. Kiválóan alkalmazható övsömör, és tüdőbetegségek esetében, valamint a hörgők megbetegedéseinél és a köhögésnél.

Igazi édesgyökér - Hatóanyagai oldják a slejmet és segítik a felköhögést. Gyomorfekélynél, köszvénynél és reumánál is használatos. Különleges gyulladásgátló hatással bírnak.

Benedekfű - Antibakteriális és vírusellenes hatású. Kalcium, magnézium és kálium sókat tartalmaz, dezinfekciósan és antiszeptikusan hat. Visszaszorítja a belekben zajló erjedés és rothadás folyamatát.

Orvosi tisztesfű - Kitűnő segítőtárs a vérbőséggel és vérzéssel kísért emésztőrendszeri megbetegedéseknél. Kiváló az asztma-ellen. Felhasználható a központi idegrendszer megbetegedései esetében, valamint bakteriális gyulladásoknál.

Kerti torma - Gombaölő hatású, normalizálja a belek mikroflóráját, és kiválóan tisztítja a hörgőket.

Örménygyökér - Gombaölő hatása van. Köhögés, hörghurut, bélgyulladás, görcsök, felfújódás, cukorbetegség esetében, valamint a nyálkahártyával összefüggő megbetegedések esetében használatos.

Vízi torma - Jódot és egy sor vitamint tartalmaz. A máj-, az epehólyag-, a lép megbetegedéseire, illetőleg különböző vírusos betegségekre használatos. Pozitívan hat az anyagcserére.

Kininfű - Plazmatikus mérget tartalmaz, amely különböző fertőző betegségek kórokozóit károsítja. Malária és ehhez hasonló, lázzal és hidegrázással járó megbetegedések esetében használatos.

Nagy sarkantyúka - Olyan természetes antibiotikumokat tartalmaz, amelyek még a legkisebb koncentrációban is 46 féle Staphylococcus baktériumtörzsre, valamint a Proteus vulgarisra, az Escherichia colira, a szalmonellára és további baktériumfajtákra hat.

Keskenylevelű ökörfarkkóró - Enyhíti a nagy- és kishörgők görcseit, gyulladás gátló hatású, és kiválóan alkalmazható asztmatikus hörghurut, valamint köhögés esetében. Pozitívan hat a lép és a csecsemőmirigy működésére.

Sédkender - Igen hatékony az influenza, illetőleg vírus-megbetegedések gyógyításánál. Izzadást idéz elő. Észak-Amerika első lakosai sikeresen alkalmazták, a rendkívül súlyos, influenzához hasonló ,,törésláz" nevű betegség gyógyításánál.

Mirha - Stimuláló, antiszeptikus és köptető hatású, gyulladás-gátló. Torokfájásra, szájüregi gyulladásokra, fekélyekre és a tüdő fertőzéses megbetegedéseire használatos.

Afromum melegueta - A gyömbérek családjából származik. Antivírusos és penészedés-gátló hatása van. Pozitívan hat a központi idegrendszerre, a sejtek regenerációjára és az immunrendszerre.

Citrus paradisi (grapefruit) - Magjai antimikrobiális, antibakteriális, antivírusos és gombásodás-gátló hatással bírnak. A magkivonatokat fertőző gyomor- és bélbetegségek, vastagbélgyulladás, valamint a Crohnov-féle megbetegedések esetében használják. A magkivonat 1: 1000 koncentrációban is hatékony a Helicobacter pylorival szemben (ez okozza a gyomorfekélyt).

A Vironal tartalmaz még növényi, ásványi eredetű információkat, pl. jáspikövet, antimonitot, stb.

Használata:

Az erősen detoxikáló, antioxidációs és regeneráló hatású növényi anyagok összességét és információit nem csupán a megelőzés érdekében lehet felhasználni. Kiválóan alkalmazhatóak olyan különböző vírusos, mikrobiális és bakteriális fertőzések esetében, mint az influenza, torokgyulladás, láz, megfázás, nátha, arcüreggyulladás, a tüdő és a légutak fertőző megbetegedései. Pozitívan hat a lépre és enyhíti a köhögésingert . Izzadáskeltő és javítja a limfatikus-, és az immunrendszer tevékenységét. Jótékonyan hat továbbá a gerincvelőre , valamint az olyan megbetegedésekre, mint pl. a malária, a gyomor-, és nyombélfekély, torokgyulladás, krónikus bél-, és emésztőrendszer-gyulladás, Crohnov-féle megbetegedés, belek környéki gombásodás, a bőr elégtelen rugalmassága, bőr-, és szemszárazság.

A Vironal alkalmazása antibiotikumos gyógyítás során is helyénvaló. Ilyen esetekben az agresszív vírusokkal szemben szinergetikus hatás lép fel, valamint bekövetkezhet a vírusok negatív hatásának eliminálása.

A Vironal minden olyan probléma esetében felhasználható, amely az adott energetikai pályák diszharmóniájából ered .

Részletesebb információk a Pentagram regeneráció című kiadványban találhatók. Itt részletekbe menően ismertetjük az alap energetikai pályákat.

A Vironal jelentősége a pszichikum szempontjából:

A terméket hangulatjavító szerként is használhatja. A tüdővel és a vastagbéllel kapcsolatos problémák az alábbi pszichikai jelenségekben ölthetnek testet: szomorúság, rosszkedv, szorongás, emocionális fásultság, depresszió, melankólia, önmagunk alábecsülése, ásítás, idegesség, rémálmok, álmatlanság.

Amennyiben ön gyakran a fent felsorolt jelenségek hatalma alá kerül, az negatívan hat az ön tüdejére és vastagbelére. A Vironalt a szóban forgó állapotok harmonizálására lehet felhasználni.

Javasoljuk a Droserin krémmel való együttes használatát.

Regenerációs eljárás és adagolás:

Használat előtt a szert alaposan fel kell rázni (kb. 21x). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a készítmény hatékonyságát.

Naponta 3x1 cseppet csepegtessünk, fél órával az étkezés előtt vagy után. Kiskanálra csepegtessen, és közvetlenül fogyassza, esetleg vízzel hígíthatja. A test méregtelenítése érdekében a regenerációs kúra alatt növelje a folyadékfogyasztást.

3 csepp naponta = megelőzésre szolgáló adag

9 csepp naponta = regenerációs adag

Terhesség esetén csak az orvossal történő konzultálás után használjon regenerációs készítményt.

Krónikus megbetegedések esetében minimális adagot, akkut betegségek esetében maximális adagot fogyasszon. Átmeneti állapotromlás esetében csökkentse az adagot addig, amíg a rosszabbodás el nem tűnik, ezután térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, hiszen csak egy visszaható regeneráló folyamatról van szó, amely során előjöhetnek a korábbi betegségek tünetei. Ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció!

Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében eleinte az alacsonyabb adagolást javasoljuk, és a kúra megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

3 hét használat után tartson 1 hét szünetet.

Némely esetben a regenerációhoz elegendő 1 csomag is; azaz egy hónapos adag, beleértve az 1 hetes kihagyást. Komolyabb problémák esetében jó, ha egy következő adaggal folytatja a kúrát.
Cukorbetegek is fogyaszthatják.
Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu argep.hu olcso.hu shopmania.hu olcsobbat.hu shopalike.hu arkoz.hu simplepay_hu stripe_com