Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Termék részletekTovita Csonterősítő Por (100 g)

Tovita Csonterősítő Por (100 g)

Termék ára
1 496 Ft + 404 Ft (1 900 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
15 Ft/g + 4 Ft/g (19 Ft/g)
Cikkszám
unas_551823
Megosztom
Funkciók
Tömeg
110 g/db
Rövid leírás a termékről
A készítmény alkalmazása ajánlott:
- Az egészséges, szilárd csontrendszer és ép fogazat kialakulásához, valamint annak megőrzéséhez.

A csontozat építéshez:
- a változókori és időskori csontvesztés, csontritkulásesetén, gyógyszeres kezelés kiegészítésére,
- a csonttömeg megőrzéséhez a biológiailag kritikus élethelyzetekben, úgymint várandósság, szoptatás, csonttörés, valamint rendszeres sportolásidején.
A termék tulajdonságai
A Tovita csonterősítő por gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A tyúktojás-héjból és a tojás hártyájából mikrobiológiailag ellenőrzötteljárással előállított tojáshéjpor sajátos, speciális összetételben tartalmazza a csontozat és fogazat építőanyagait. A tojáshéj-terápia pozitív hatását magyar kutatócsoport által végzett tudományos vizsgálatok eredménye, népgyógyászati tapasztalat és a több mint 10 éves felhasználói tapasztalat igazolja. A Tovita jól felszívódó formában tartalmazza az emberi szervezetszámára nélkülözhetetlen elemeket: kalciumot és további makro- és nyomelemeket.A Tovita segíti az egészséges csontozat, fogazat és a porcszövet kialakulását.

Mi a Tovita por hatóanyaga?

Egy adagolókanálnyi (1 g) por 340-380 mg tojáshéj-kalciumot tartalmaz. További összetevők: magnézium, kálium, nátrium, foszfor, mangán, cink, vas, molibdén, 15 nyomelem, valamint a kollagént tartalmazó tojás-hártya.

Mit tartalmaz még a Tovita por?

A készítmény ízesítőként édeskömény olajat tartalmaz.

Mikor ne szedje a Tovita port?

Nem alkalmazható a készítmény a ható-és segédanyaggal szembeni túlérzékenység (allergia) esetén. Ha Önnek hajlama van vesekőképződésre, vagy ha súlyos veseelégtelensége van, ha a vizelettel nagyfokú kalciumvesztése van, ne szedje a Tovita port!
Gyomorsavhiány ill. hiperkalcémia (a vér normálnál magasabb kalciumtartalma) esetén sem ajánlott a szedése.

Mit kell tudnia a Tovita szedés elkezdése előtt?

A szedés megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy szüksége van-e a makro- és mikroelem bevitelre, van-e veseköve, és iszik-e elegendő (2-3 l) folyadékot naponta.

Szedhetik-e a Tovita portgyermekek is?

Igen, kisgyermekeknek (szükségesetén) egyéves kortól adható.

Szedhető-e a Tovita más gyógyszerekkel együtt?

Savlekötők, illetve a fluorokinolont, tetraciklint, fenitoint, penicillamint, biszfoszfátot tartalmazó gyógyszerek és a készítmény bevétele között legalább 3 órának kell eltelnie (lehetséges hatáscsökkenés miatt). Egyidejű alkalmazása kerülendő más kalcium- és D-vitamin-tartalmú készítményekkel, a túlzott bevitel és az élettaninál magasabb vérkalcium-szint kialakulásának lehetősége miatt! Tiazid-tipusú vizelethajtó és Digitalis glikozidokat tartalmazó készítményekkel együtt csak orvosi javaslatra és orvosi ellenőrzés mellett szedhető.

Mire kell ügyelni várandósság és szoptatás ideje alatt?

Ebben a csonttömeg megőrzéseszempontjából biológiailag kritikus élethelyzetben megnövekszik a szervezetásványianyag igénye, ezért az átlagosnál nagyobb mennyiség - főleg kalcium -bevitelére van szükség. Ha Ön az ásványianyag pótlására Tovita port és avárandósság során ajánlott multivitamint is akarja szedni, akkor ezt mindenesetben beszélje meg kezelőorvosával!
Kiegészítő termékek
Tovita Csonterősítő Tabletta (60 db)
1 496 Ft + 404 Ft (1 900 Ft)
Hasonló termékek
Vitamin Bottle Korall Kalcium kapszula (30 db)
1 902 Ft + 513 Ft (2 415 Ft)
vitaking CalMag citrát + D-vitamin (90 db)
1 791 Ft + 484 Ft (2 275 Ft)

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!