Vitamin Station CoQ10 Forte kapszula (100 db)

Vitamin Station CoQ10 Forte kapszula (100 db)
Vitamin Station CoQ10 Forte kapszula (100 db)
Vitamin Station CoQ10 Forte kapszula (100 db)
Vitamin Station CoQ10 Forte kapszula (100 db)
A fiatalság elixírjének tartják, nem alaptalanul!
Fontos szerepet játszik szervezetünk energia-ellátó folyamataiban.
Testünk legkisebb alkotóelemei a sejtek. A sejten belüli biokémiai folyamatokat a sejt-szervecskék végzik. Képzeljük el úgy az egészet, mint egy nagyobb gyárat, ahol az egymás utáni termelő folyamatokat a különböző részlegek látják el pl. a sejtmag a főnöki iroda, de van logisztikai központ, fehérje-előállító részleg, stb.
Az energia-termelést a mitokondrium irányítja. A sejten belüli számukat az energia-igény határozza meg: pl. ha rendszeresen sokat sportolunk, több mitokondriumunk lesz.
Az elfogyasztott tápanyagból itt képződik az ATP adenozin trifoszfát-, ami gyakorlatilag az energia egysége. Ez az energia szükséges létezésünkhöz, működésünkhöz, de sejtjeink életfolyamataihoz is. Így tudnak megfelelő módon szaporodni, regenerálódni, de a szívizom is ebből képes ellátni fáradtságos munkáját!
Ezt a csodaszert mi magunk is előállítjuk, kb. 30 éves korunkig a teljes szükségletet a kiegyensúlyozott étrendben található különböző Q faktorokból. Kb. 30 éves kor után előállító képességünk rohamosan csökkenhet, ezért érdemes kiegészíteni táplálékunkat.

Mi a szerepe ebben a CoQ10-nek?
Ez a csodálatos mitokondrium mely kettős membránnal szigeteli el magát alaposan feladta a leckét! A tápanyagok nem tudnak átjutni ezen a falon, csak egy különleges szállító-enzimcsoport segítségével. Ezekhez az enzimekhez melyek a sejtjeink fehérje-előállító részlegében képződnek- kapcsolódik a Q10. Így már könnyedén megy a tápanyag-szállítás.
Ha nincs Q10, akadozik a rendszer, hiába a bőséges lakoma
Kb. 30 éves kor után előállító képességünk rohamosan csökkenhet, ezért érdemes kiegészíteni táplálékunkat CoQ10-zel. Akkor is hiány keletkezhet, ha valaki rendszeresen és sokat sportol, mert a kimerítő mozgással leapaszthatja a Q10 raktárat. Ezért a CoQ10 pótlás sportolóknak is ajánlott.
A CoQ10 a szabadgyökfogó folyamatokban is aktívan részt vesz, akkor a leghatékonyabb, ha kiegészítjük E-vitaminnal, Béta-Karotinnal és Szelénnel. A Vitamin Station terméke, a CoQ10 ezért ezeket is tartalmazza a 20 mg CoQ10 mellett.
9 466 Ft + 0 Ft (9 466 Ft)
Egységár: 95 Ft/db + 0 Ft/db (95 Ft/db)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Hatóanyag: Q-10 koenzim: 10 mg

Figyelmeztetés:
Várandós és szoptató anyák a CoQ10 szedése előtt kérjék ki orvosuk véleményét. A készítmény semmilyen módon nem gátolja a szervezet saját CoQ10 termelését.
Hasonló termékek
Adatok
Vonalkód
461636446332
Termékkód
35533
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu argep.hu olcso.hu shopmania.hu olcsobbat.hu shopalike.hu arkoz.hu simplepay_hu stripe_com