Energy Regalen (30 ml)

Energy Regalen (30 ml)
Alkalmazása: jól alkalmazható ekcéma, allergia, emésztési nehézségek, étvágytalanság, elégtelen epehólyag-működés, epekő, pikkelysömör, asztma, illetve ezen betegségek krónikus állapotai során.
Kitűnő regeneráló hatását ki lehet használni a fertőzések (pl. sárgaság vagy mononukleózis) által károsított máj regenerálására, valamint teljes kimerültség esetében.
Biztosítja a porckorongok regenerációját és táplálását, méregteleníti a sejteket.
A készítményben levő természetes anyagok méregtelenítő hatását fel lehet használni a szervezetben felhalmozódott mérgek eltávolítására, a sejtek regenerálására, a koleszterinszint csökkentésére, az immunrendszer megerősítésére, onkológiai megbetegedések megelőzésére, illetőleg a szervezet teljes regenerálására
6 693 Ft + 1 807 Ft (8 500 Ft)
Egységár: 223 Ft/ml + 60 Ft/ml (283 Ft/ml)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Regalen egy bioinformációs, széles spektrumú, regenerációs készítmény, melyet a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján gyártanak. Ezt a nagyon nagy koncentrációjú terméket ( 30 ml = 400 ml klasszikus kivonattal) speciális technológával készítik. Nem tartalmaz sem alkoholt sem cukrot , alkalmas tehát cukorbetegek számára is. A növényekben lévő valamennyi, vízben, valamint alkoholban oldódó anyag megtalálható benne.

A Regalen elsősorban a máj, az epe és a három sugárzó energetikai pályáit harmonizálja, és ezáltal kedvezően befolyásolja azokat a problémákat, melyek az ezeken a meridiánokon elhelyezkedő szervek elégtelen működéséhez kötődnek. Egyensúlyba hoz azonban további egész sor energetikai pályát - pl. a kötőszövetet , a húgyhólyag összekötőjét és mellékágát, a vastagbél ín-izom-pályáját , a vékonybél oldalágát és a gyomor összekötőjét.

A máj a szervezet méregtelenítésének fontos szerve, az ő páros szerve pedig az epe. A májban lévő megoldatlan probléma rövid időn belül nehézségeket okozhat az epében és fordítva. Savanyú élelmiszerek kismértékű fogyasztásával stimulálhatjuk a májműködést, a savanyú élelmiszerek nagy mennyisége fordítva hat. A máj szűri ki a mérgeket a vérből, ellenőrzi a vércukorszintet, átalakítja a szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat, enzimeket és epét termel, mely szükséges a zsírok feldolgozásához a belekben. A máj és az epe együtt egy őrző párost alkot, mely szervezetünk tisztaságán őrködik.

A szervezet méregtelenítése nem lehetséges, ha nincsenek rendben a beleink . A túlevéssel lehetőséget adunk a patogén mikroorganizmusoknak, ideértve a félelmet keltő penészt is, a belekben való elszaporodásra. Az élelem nem tud a belekben emésztődni és rothadni kezd. Ha megsérült a bél nyálkahártyájának helyes funkciója, visszatérnek a testbe azok a méreganyagok, amelyeket a máj kiválasztott, de azok is, amelyek a rothadással keletkeztek. Ezzel szemben nem győzzük a méregtelenítést és különféle raktárak kezdenek kialakulni a legkülönfélébb kis daganatok formájában, elsősorban a zsírszövetekben, az izületekben és a nem működő limfatikus rendszerben. A Regalen egy speciális éterolaj komplexumot tartalmaz, mely fékezi a bomlási folyamatokat és a penész ellen hat. Ilyen például az afrikán olaj, amely egészen specifikusan hat a penészekre és regenerálja a májat. A belek rossz funkciójának következménye az elemek és vitaminok rossz felszívódása is. Amennyiben a szervezet helyesen működik, képes a minőségi élelmiszerekből önállóan asszimilálni minden szükséges anyagot. Óriás adag vitaminok használatával csak feleslegesen terheljük a szervezetünket és gyengítjük természetes funkcióit.

Ellenben az ok megszüntetésével és a szervek helyes működésének a természetes energetikai hálózatukon keresztül történő támogatásával elérhetjük a test maximális regenerációját. Ebben játszanak nagy szerepet a keserű anyagok, melyeket táplálkozásunk során cukorral helyettesítettünk. Az epe is keserű, és éppen a szervezetbe juttatott keserű anyagok segítik a máj funkciójának javítását. A régebbi népek tudták, hogy milyen fontosak a keserű anyagok az emésztéshez, ezért valamikor nagymértékben alkotó elemei voltak minden, a hosszú életet igérő elixírnek. Az évszázadok során ellenőrzött keserű anyagok a regenerátor funkcióját töltik be a testben. Az allergiák és ekcémák nagy százaléka, a különféle kiütések és más civilizációs megbetegedések a máj, az epe és a vese elégtelen működésére vezethetők vissza. A keserű anyagok képesek segíteni a májban nagyobb mennyiségű antiallergén anyag termelését és a szervezet méregtelenítését , ami kedvezően hat ezekre a problémákra, de kedvező hatása van a szívre is. A Regalen egy egész sor olyan biológiailag aktív anyagot tartalmaz, melyek hatása a sejtregeneráció támogatására irányul.

Figyelmeztetés: Az új kutatások szerint az olyan ételek rántása és sütése során, melyek keményítőt tartalmaznak, egy veszélyes karcinogén akrilamid keletkezik. Pl. egy chips (0,5 g) vagy hasábburgonya (2 g) annyit tartalmazhat ebből az anyagból, amekkora mennyiség 1 l vízben megengedett. A Regalen étkezés utáni alkalmazásával segíthetik a jobb emésztést és a szervezet méregtelenítését.

A szervezet méregtelenítése fiatalodást jelent.

Orvosi párlófű : A máj, a gyomor, a belek és az epe gyulladása valamint szívgyengeség és fáradtság esetén alkalmazzák. Segít a metabolizmus és az emésztés zavarai esetén.

Vérehulló fecskefű : A máj és az epe komoly megbetegedései, ekcémák, allergiák, epekő és asztma esetén hatásos. Oldja a görcsöket és bizonyított rák- és penész ellenes hatása is van.

Tejoltó galaj: Pozitívan befolyásolja a limfatikus rendszert, a lép, a máj és a vese működését. Diuretikumként és szpaszmolitikumként használják.

Sárga tárnics: segíti a vörös- és fehérvérsejtek termelését, használatos felfúvódás, rossz epeműködés esetén, valamint neurosztimulánsként és sztomachikumként.

Hasznos földitömjén: Segíti az emésztést és a gyomorsavtermelést, használják bronhitisz, vesekő, és a gége nyálkahártyájának gyulladása esetén.

Lándzsás útifű: Használják a máj megbetegedései esetén, sárgaság, epekő, székrekedés vagy krónikus légcsőhurut gyógyítására. Tartalmaz germániumot, ami a penészek ellen hat.

Vérontó fű: Kedvező hatású a gyomor és a vékonybél gyulladása, hasmenés és belső vérzés esetén . Feloldja az epe- és vesekövet, segíti a máj működését, antibakteriális és vírusellenes hatású.

Máriatövis szilimarinja: A szilimarin olyan flavonoidok keveréke, melyek kitűnő hatásúak a máj majdnem minden megbetegedése esetén. Regenerálja a máj sejtjeit és védi bizonyos májmérgek behatolásától.

Gyermekláncfű: A máj, a nyálmirigy, az epe és a vese betegségeinél alkalmazzák. Tisztítja a vért és a beleket, segíti az emésztést. Nagyon hatásos a cukorbetegség, a sárgaság és bőrbetegségek esetén. Betaglukán tartalma rákellenes hatású.

Orvosi veronika: Hatásos diuretikum, tisztítja a vért, csökkenti a vér koleszterol szintjét, a máj és lép megbetegedéseire alkalmazzák, jó hatással van az ekcémákra.

Magvas kőtörőfű: Használják epe- és vesekő esetén, penészek és aknék ellen, sejtregenerációra, máj, lép és bőrbetegségekben valamint a meghibásodott metabolizmus esetén. Diuretikus hatású.

Orvosi pemetefű: Hatásos belső gennyes folyamatokra, peptikus fekélyre, szívaritmiára, székrekedés ellen, a légutak, az epe és a máj megbetegedései ellen.

Istenfa: Elősegíti a gyomornedvek kiválasztását, javítja a metabolizmust és a májműködést, hatásos láz esetén, penészek és a szív megbetegedései ellen.

Zanhoxylum piperitum (fagara): a rutafélék családjába tartozó növény, széles spektrumban hat főként a máj, a tüdő, a lép, a nyálmirigy és a CNS területén. Tonizáló, antimikrobális, vírusellenes hatása van, hat a bélparaziták ellen.

A Regalen tartalmaz továbbá információkat növényekből és ásványokból, például malachitból, bizmutból és másokból.

Felhasználás:

A növénykomplexum erősen detoxikáló, antioxidáns és regeneráló hatását és az információkat nem csak preventíven lehet kihasználni, hanem allergiák és ekcémák esetén, pikkelysömör, tisztátalan bőr, a szervezetben lévő penészek, asztma esetén és ezen betegségek krónikus állapotaiban, emésztőszervi nehézségek, étvágytalanság , az epe működési hibái esetén, epekő, felfújódás, általános kimerültség, fényiszony esetén, bélparaziták ellen, továbbá fertőző betegségek, mint a sárgaság vagy a mononukleózis által megrongált máj regenerációja céljára. Hatásos a porcok regenerációja és táplálása céljára, bizonyos gyomorpanaszok és emésztőrendszeri problémák esetén, melyeket különféle mikroorganizmusok okoznak. Hatásos továbbá a hajgyökér fájdalmai és fejfájás esetén, mely a fül területén jelentkezik és a nyaki gerinc irányába nyilall. A természetes anyagok erős méregtelenítő hatását ki lehet használni a mérgek eltávolítására a testből és a sejtek regenerációjára, a koleszterol szint csökkentésére , az immunrendszer támogatására , az onkológiai megbetegedések megelőzésére és a szervezet teljes regenerációjára . Minden olyan problémára hatásos, ami összefüggésben van a megfelelő energetikai pályák diszharmóniájával.

Részletesebb információk a Pentagram regeneráció című kiadványban találhatók, ahol az alapvető energetikai pályák részletesen le vannak írva.

A Regalen jelentősége a pszichikum szempontjából:

A készítményt használhatja pillanatnyi hangulata és pszichikai állapota szerint is. A máj és epe problémái a pszichikum területén is jelentkeznek dühkitörések, impulzív viselkedés, düh, gyenge önkontroll, nagymértékű ingerlékenység, túlérzékenység lármára vagy erős illatokra és ízekre, rugalmatlan gondolkodás, kiegyensúlyozatlan viselkedés, túlzott tervezgetés, kiemelt figyelem a részletek iránt (szőrszálhasogatás), krónikus elégedetlenség, homályos gondolkodás, türelmetlenség, állandó indulatosság formájában. A felsorolt hangulatok és állapotok negatívan befolyásolják a májat és az epét, a Regalent pedig minden ilyen esetben használhatjuk, mint harmonizációs készítményt.

Javasoljuk a Protektin krémmel való kombinációját.

Regenerációs folyamat és adagolás:

Használat előtt alaposan fel kell rázni (kb.21x). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket és a készítmény hatása növekszik.

3x1 cseppet használunk naponta , fél órával étkezés előtt vagy után. Csepegtessék kanálba és vegyék be közvetlenül, esetleg vízzel hígítva. A test méregtelenítésének segítésére a regenerációs kúra ideje alatt növeljük a folyadékbevitelt.

Napi 3 csepp a megelőző adag, 9 csepp a regenerációs adag.

Terhesség esetén ne használjon semmilyen regenerációs készítményt, csak ha előzetesen megbeszélte a szülészorvosával.

Krónikus megbetegedések esetében minimális adagokat alkalmazunk, akut stádiumban maximális adagokat. Az állapot esetleges átmeneti romlása esetén csökkentsük az adagokat egészen addig, amíg a folyamat meg nem szűnik, ezután visszatérünk az eredeti adagoláshoz. A használatot ne szüneteltessük, mert egy visszaható regenerációs folyamatról van szó, melynek során jelentkezhetnek korábbi betegségek jelei. Ez a jelenség mindössze egy pozitív regenerációs reakció!

Nehezebb és krónikus állapotok esetén javasoljuk kezdetben kisebb adagok alkalmazását és előzetes orvosi konzultációt.

Három hét alkalmazás után mindig tartsunk egy hét szünetet.

Egyes esetekben elégséges a regenerációhoz egy csomagolásnyi, azaz 1 hónapos adag a heti szünetet is beleértve, nehezebb esetekben hasznos az alkalmazást egy további adaggal meghosszabbítani.
Cukorbeteg számára is alkalmas.
Hasonló termékek
Naturlife Inulin Prebiotikus Por (200 g)
2 280 Ft + 615 Ft (2 895 Ft)
Now Acidophilus-Bifidus Kapszula (60 db)
3 593 Ft + 970 Ft (4 563 Ft)
Lifeplan Laktáz enzim kapszula (30 db)
1 929 Ft + 521 Ft (2 450 Ft)
Ambrosia Gastrosol gyomorcsepp (50 ml)
1 728 Ft + 467 Ft (2 194 Ft)
Biomenü bio kendermag fehérje por (125 g)
2 721 Ft + 735 Ft (3 456 Ft)
Natuer Cookta Basic Útifű maghéj
697 Ft + 188 Ft (886 Ft)
Vireco Korpatabletta natúr (120 db)
622 Ft + 168 Ft (790 Ft)
NutriLAB Cholestin kapszula (60 db)
2 667 Ft + 720 Ft (3 387 Ft)
Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu argep.hu olcso.hu shopmania.hu olcsobbat.hu shopalike.hu arkoz.hu