Energy Gynex (30 ml)

Energy Gynex (30 ml)
Alkalmazása: menstruációs tenziók, hormonális problémák, rendszertelen ciklusok, folyások, petefészek-gyulladás, oszteoporózis, hőhullámok, melldaganatok, klimax esetében használatos. Jótékonyan fejti ki hatását, továbbá férfi terméketlenség, gyomorgyulladás és túl gyorsan romló fogak esetében. Nőknél jól alkalmazható a pajzsmirigy elégtelen működéséből eredő hajhullással szemben. Redukciós diétánál a központi idegrendszeren keresztül csökkenti az étvágyat és stabilizálja a pszichikumot. Lassítja az öregedés folyamatát és javítja a szervezet energetikai állapotát. Kiválóan alkalmazható mell- és méhrák megelőzésére. A készítményt kiegészítő szerként lehet használni szórványos szklerózis, valamint csökkent immunitás esetében. Alkalmazása prosztatagyulladásoknál is előnyös, és férfiak esetében elősegíti a tesztoszteron receptorok számának növelését.
8 900 Ft + 0 Ft (8 900 Ft)
Egységár: 297 Ft/ml + 0 Ft/ml (297 Ft/ml)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Gynex bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettünk ki. Ezt a magas koncentrációjú ( 30 ml = 400 ml klasszikus kivonattal) terméket speciális technológiával állítjuk elő. Nem tartalmaz sem alkoholt, sem pedig cukrot, ezért cukorbetegek is élhetnek vele. Vízben, illetőleg szeszben feloldott növényi anyagokat tartalmaz.

A Gynex elsősorban a fogamzás, a három sugárzó, a tüdő-oldalág, a gyomor, a vastagbél (beleértve annak ínizomzatát) energetikai pályáit harmonizálja. Ezáltal jótékonyan elősegíti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek ezen pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek. Például a fogamzás pályájának elégtelen működése összefüggésben áll az alhas környékén jelentkező megbetegedésekkel. A gyógynövények, a kristályenergia és a homeopatikus alkotórészek fő ereje a hormonális rendszer regenerálására összpontosul. Az ember hormonális rendszere vállalja a legnagyobb részt a szervezet életfunkcióinak irányításában.

Emésztőrendszerünk legaktívabb mirigye a hasnyálmirigy . Egyszerre több fajta emésztőnedvet termel, és ezek a nedvek táplálékunk legkülönbözőbb elemeit is képesek kiválasztani. Minden egészséges ember hasnyálmirigye inzulin nevű hormon termelésére is képes. A görög ,,horman" szó, hajtást, élénkítést jelent. A hormonok általában már igen alacsony koncentrációban is kémiai szabályozóként, biokatalizátorként (a szervek és szövetek számára) és információhordozóként viselkednek az emberi testben. A hormonok irányítják a fejlődést, a növekedést, illetőleg a lelki és fizikai életet. A testben a vér szállítja őket adott helyre. A szóban forgó, erősen aktív anyagok kiegyenlített szintje a vérben alapfeltétele szervezetünk helyes működésének. Az egész hormonrendszer szinkronban dolgozik. A test képes ugyan maga előállítani a szükséges hormonokat, ám a különböző sugárzások, a stressz, az elektromágneses szmog, a vegyszerek és néhány gyógyszer (pl. a szedatívumok, amelyek még kis koncentrációban is stabil hatásúak) nem csak a sejtekre, de a hormonális rendszerre is negatívan hatnak. A felsoroltak egy sor szervi probléma kialakulásához, valamint az immunitás csökkenéséhez vezethetnek. Kis mennyiségű édes élelmiszer fogyasztása stimulálja a hasnyálmirigy és a lép funkcióját. Ezzel szemben nagy mennyiségű édes táplálék fogyasztása negatívan hat a szervezetre. A hasnyálmirigy és a lép párja a gyomor.

A pajzsmirigy hormonális rendszerünk fontos eleme. A Gynexben nyomelemként olyan aktív növényi anyagok (pl. jód a hólyagmoszatból) vannak, amelyek harmonizálják a pajzsmirigy tevékenységét.

Pajzsmirigy-megbetegedések esetében a szervezet sok kalciumot használ fel, mivel ilyenkor kevés a szervezet kalcium-egyensúlyát ellenőrző jód mennyisége a testben. Már kis mennyiségű jód is sokat jelent a szervezetnek. A jód ugyanis felgyorsítja a metabolizmus folyamatát, és ezzel segít elégetni a felesleges zsírt. A jód javítja a haj, a köröm, a hámréteg és a fogak minőségét. Szabályozza sejtjeink oxigén-felhasználásának sebességét. Amennyiben reggel, felkelés után 36,5 ° C -nál alacsonyabb az ember testhőmérséklete, akkor valószínű, hogy csökkentett pajzsmirigy-működés esete áll fenn.

A Gynex fitohormonokat tartalmaz. Ezek az anyagok az emberi hormonokhoz hasonlóak. Elsősorban olyan növényi szubsztanciákról van szó, amelyek pl. ösztrogén aktivitással bírnak. Képesek megszabadítani a testet olyan különböző vegyszerektől, mint pl. a DDT. Gyulladásgátló hatásuk rendkívül erős, és pozitívan hatnak a női szervek tevékenységére is. Fogyasztásukkal megelőzhető a mellek onkológiai megbetegedése. Enyhítik a menopauza idején adódó panaszokat, védik a szervezetet az infarktussal, a szélütéssel és az oszteoporózissal szemben. Óvják és javítják a nyálkahártyák, elsősorban a méh nyálkahártyájának tevékenységét. Nem terhelik meg a szervezetet . Testünk maga dönti el, hogy mikor használja fel a szóban forgó növényi hormont valamely saját, hiányzó hormonjának pótlására, illetőleg, hogy felhasználja-e valamelyik növényi hormont a saját hormonjának túltermelése miatti felesleg eliminálására. Mindez erőszakmentesen zajlik le, nem fenyeget semmiféle komolyabb megbetegedés. Az idén az Egyesült Államokban 16 000 önként jelentkező nő segítségével megállapították, hogy a menopauza idejében hosszú ideig használt szintetikus hormonális készítmények negatívan hatnak a nők egészségére. A vizsgálódás félidejében a kísérletezést leállították, és fontos figyelmeztetést hoztak nyilvánosságra: a hormonális készítmények hosszú távú használata növeli az infarktus, 26%-al a rákos megbetegedések, 41%-al pedig a szélütés kialakulásának veszélyét.

A Gynex olyan speciális éterikus olaj-elegyet tartalmaz, amely jótékonyan hat a hormonális rendszerre, és egyúttal fékezi a destruktív folyamatokat. Az éterolajok gyulladás-gátló, antibakteriális, antimikrobiális, antivírusos és gombásodásgátló hatással bírnak. Harmonizálják és védik a szervezetet.

A Gynex nagy mennyiségben tartalmaz fitoösztrogént, ezért mind a nők, mind a férfiak számára csodálatos ,,fiatalító szer" lehet. A fitoösztrogén a férfiaknál növeli a tesztoszteron receptorok számát, amelyek elengedhetetlenek a tesztoszteron hormon jobb kihasználáshoz. A tesztoszteron nem csak az izomzat növelését, hanem a férfi szexuális aktivitását is befolyásolja.

Fehér akác - Görcsoldó hatású, gyomorgörcsök, valamint a belek finom izomzatának görcseinél használatos, jelentős a vizelethajtó hatása is. Serkenti az emésztőenzimek képzését. Anélkül javítja az emésztést, hogy növelné az étvágyat.

Libapimpó - Kólika és fájdalmas menstruáció esetében oldja a görcsöket, epeürítő, gyulladás-gátló és összehúzó hatású, véres hasmenésnél használatos. Jelentős mennyiségű lítiumot tartalmaz.

Közönséges mesterlapu - Élénkíti az emésztőrendszert. Menstruációs nehézségeknél, méhdaganatoknál, máj- és vesebetegségeknél, lép, húgyúti és idegrendszeri megbetegedéseknél használatos. Javítja a vérkeringést és növeli a stresszel szembeni ellenállást.

Nehézszagú gólyaorr - férfi és női terméketlenség, urológiai problémák, ideggyulladások, ekcémák és belső vérzés esetében használatos. Rádiumot tartalmaz.

Kecskeruta - Csökkenti a vércukorszintet. Hatékonyan alkalmazható húgyúti gyulladások és kiütésekkel, lázzal járó megbetegedések esetében. Növeli az anyatej-képződést.

Közönséges kömény - Kitűnő hurutoldó hatása van, megkönnyíti a felköhögést, enyhíti a görcsöket és a felfújódást, javítja az emésztést, valamint az anyatej-termelést. A női hormonokhoz hasonló anyagokat tartalmaz.

Tejoltó galaj - Gyulladás-gátló és görcsoldó hatású, pozitívan hat a nyirokrendszerre, valamint a pajzsmirigy, a lép, a máj és a vese működésére.

Hólyagmoszat - Természetes jódot és nagy mennyiségű ásványt tartalmaz, csökkenti a mellrák és a méhrák kialakulásának veszélyét. A pajzsmirigy csökkentett aktivitása, valamint obesitas esetében használatos. Antireumatikus hatású.

Igazi édesgyökér - A mellékvese hormonjaihoz hasonló anyagokat tartalmaz. Köhögés, gyulladások, reuma, húgykő, gyomorfekély használatos. Görcsoldó hatású.

Körömvirág - Ginekológiai megbetegedéseknél, gyulladásoknál, hasnyálmirigy és májbetegségeknél, erős szívdobogásnál igen hatékony. Gátolja a baktériumok szaporodását.

Lóhere - Ekcémák, tüdőbetegségek, vesebetegségek, reuma, asztma, vérszegénység, a nyirokrendszer elégtelen működése, fájdalmas menstruáció és petefészek-gyulladás esetében használatos. Női hormonokhoz hasonló anyagokat és a szabad radikálokkal szemben ható flavonoidokat tartalmaz.

Fehér árvacsalán - Nyugtató hatású. Felhasználható rendszertelen menstruációnál, folyásoknál, fekélynél, visszértágulatnál, duzzanatoknál, gyulladásoknál. Megkönnyíti a slejm felköhögését, támogatja az anyagcserét.

Könséges palástfű - Mindenfajta női megbetegedésnél, bélhurutoknál, cukorbetegségnél, vizenyősségnél, máj- és vesebetegségeknél, gyomorfekélynél használatos.

Fekete áfonya - Főként cukorbetegség, gyulladások és bélkólika esetében használatos. Antibakteriális és dezinficiáló hatású.

Őszi vérfű - Antiszeptikus, hasmenés-gátló, adsztringens hatással bír. Gátolja a különböző vérzéseket, gyulladás-gátló és antibakteriális hatása igen jelentős. Felveszi a harcot az egysejtű élőlényekkel szemben és erősíti a szervezetet.

A Gynex tartalmaz még növényi, ásványi és olaj eredetű információkat, pl. malachitot, damouritot stb.

Használata:

Az erősen detoxikáló, antioxidációs és regeneráló hatású növényi anyagok összességét és információit nem csupán a megelőzés érdekében lehet felhasználni. Kiválóan alkalmazhatóak gyulladásos és hormonális jellegű nőgyógyászati panaszok , menstruáció előtti tenziók, rendszertelen ciklus, hormonális nehézségek, folyások, petefészek-gyulladás esetében, valamint a változás korában, oszteoporózisnál, hőhullámok esetében, a menstruációs ciklus zavaraival összefüggő mellben levő csomó kialakulásának esetében , illetőleg egyéb klimaxos panaszoknál. Használata elősegíti a mell- és méhrák kialakulásának megelőzését. Harmonizálja a hipofisis, az epiphisis, a csecsemőmirigy, a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy, a lép, a mellékvese, a petefészek, a vastagbél, a fehérvérsejtek működését. Kiváló méregtelenítő , javítja a bőr és a tüdő állapotát. A menopauza idejében a szóban forgó fitoanyagok javítják és óvják a nők nyálkahártyáinak (főleg a méhnyálkahártyájának ) működését. Pozitívan hatnak csökkentett immunitás, némely vírusos megbetegedés , valamint rossz fogazat és izületi gyulladások esetében. Kiválóan alkalmazható továbbá gyomorgyulladás, prosztatagyulladás során, a tesztoszteron receptorok számának növelése érdekében, a vérerek védelmében, illetőleg férfi és női terméketlenség esetében. Hölgyek esetében a szer bebizonyította hatékonyságát a hajhullással szemben is , akkor, ha ennek oka a pajzsmirigy elégtelen működése. A készítményt gyógymód-kiegészítőként is fel lehet használni szórványos szklerózis, valamint csökkenetett immunitás esetében.

Redukciós diéta esetében a központi idegrendszeren keresztül segít csökkenteni az étvágyat és stabilizálni a pszichikumot. Lassítja az öregedés folyamatát és javítja a szervezet energetikai állapotát.

Minden olyan probléma esetében felhasználható, amely az adott energetikai pályák diszharmóniájából ered .

Részletesebb információk a Pentagram regeneráció című kiadványbanban találhatók. Itt részletekbe menően ismertetjük az alap energetikai pályákat.

A Gynex hormonális kezeléssel egy időben is alkalmazható.

A Gynex jelentősége a pszichikum szempontjából:

A készítményt pillanatnyi kedve és pszichikai állapota szerint is használhatja. A léppel és a hasnyálmiriggyel kapcsolatos problémák a pszichikum működésében siránkozó kedvben, érzelmi labilitásban, lámpalázban, idegességben, akaratgyengeségben, önsajnálatban, dekoncentráltságban, a környezet nehézkes felfogásában, túlzott aggódásban, mások sértegetésében, lassú gondolkodásban, emlékezőképesség károsodásában és szomorúságban nyilvánulnak meg.

Amennyiben ön gyakran a fent felsorolt érzések, viselkedési gyengeségek hatalma alá kerül, az negatívan hat az ön lépére és hasnyálmirigyére. A Gynexet a szóban forgó állapotok harmonizálására lehet felhasználni.

Javasoljuk a Cytovital krémmel való együttes használatát.

Regenerációs eljárás és adagolás:

Használat előtt a szert alaposan fel kell rázni (kb. 21x). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a készítmény hatékonyságát.

Naponta 3x1 cseppet csepegtessünk, fél órával az étkezés előtt vagy után. Kiskanálra csepegtessen, és közvetlenül fogyassza, esetleg vízzel hígíthatja. A test méregtelenítése érdekében a regenerációs kúra alatt növelje a folyadékfogyasztást.

3 csepp naponta = megelőzésre szolgáló adag

9 csepp naponta = regenerációs adag

Terhesség esetén csak az orvossal történő konzultálás után használjon regenerációs készítményt.

Krónikus megbetegedések esetében minimális adagot, akut betegségek esetében maximális adagot fogyasszon. Átmeneti állapot-rosszabbodás esetében csökkentse az adagot addig, amíg a rosszabbodás el nem tűnik, ezután térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, mert csak visszaható regeneráló folyamatról van szó, amelynek során előjöhetnek a korábbi betegségek tünetei. Ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció!

Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében eleinte az alacsonyabb adagolást javasoljuk, és a kúra megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

3 hét használat után tartson 1 hét szünetet.

Némely esetben a regenerációhoz elegendő 1 csomag is; azaz egy hónapos adag, beleértve az 1 hetes kihagyást. Komolyabb problémák esetében jó, ha egy következő adaggal folytatja a kúrát.
Cukorbetegek is fogyaszthatják.
Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
30 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu shopalike.hu arkoz.hu simplepay_hu stripe_com