Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Termék részletekNaturhelix Testgyertya Levendula (10 db)

Naturhelix Testgyertya Levendula (10 db)

Termék ára
2 402 Ft + 648 Ft (3 050 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
240 Ft/db + 65 Ft/db (305 Ft/db)
Cikkszám
unas_343757
Megosztom
Funkciók
Tömeg
110 g/db
Rövid leírás a termékről
A levendula illóolajai a következő esetekben enyhíthetik a tüneteket:- Megfázás, fejfájás, depresszió, görcsös panaszok, méregtelenítés.
A levendula illóolajjal átitatott Naturhelix testgyertyát közérzetjavító, nyugtató hatása miatt ajánljuk. Naturhelix testgyertyák kizárólag kézzel készülnek, természetes illóolajok és színezőanyagok (klorofil, karotin) felhasználásával. A Naturhelix testgyertyák kényelmes és biztonságos használatát gézfilter és védőkorong valamint részletes illusztrált tájékoztató garantálja.
A termék tulajdonságai
1. Általános információk a testgyertyáról:
A testgyertya a fülgyertya hatásmechanizmusán alapuló természetgyógyászati eszköz. Ez a hatásmechanizmus a következő jótékony részfolyamatok együtteséből áll össze egységes egésszé:
- hőhatás,
- hatóanyagokat tartalmazó füstgázok,
gőzök keletkezése,
- enyhe vákuum képzése,
- bioenergetikai hatás.
Szeretnénk kiemelni, hogy a gyertyakészítés minden fázisa tényleges kézimunka, ami lényeges szempont egy természetgyógyászati eszköznél.
2. Milyen módon hat a testgyertya?
A kezelendő testrész feletti, vagy a csakrapontokat borító bőrfelületre helyezve hőhatásával és enyhe vákuumhatásával, füstgázaival, gőzeivel stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket. A testgyertyával is ingerelhetők az akupunktúrás pontok, természetesen azok, amelyek ezen eszközzel hozzáférhetők. Ugyanakkor bio-energetikai hatásával segít helyreállítani az emberi szervezet összetett energetikai rendszerében betegség, rendellenesség, külső hatások miatt keletkezett deformitásokat.
3. Alkalmazás módja:
Kérjük használat előtt tanulmányozza a termékhez mellékelt tájékoztató hátoldalán található leírást! Használata egyedül, önmagunkon nem ajánlott! Szokásos kezelési folyamat: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy - egy gyertya elégetése a kezelendő felületen. Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges. A kéthetes kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.
4. További információk a Naturhelix Testgyertyáról:
Testgyertyáink a következő természetes alapanyagokból készülnek: pamutvászon, méhviasz, élelmiszeripari minőségű, ásványi eredetű viasz, steril géz, természetes karotin. Egyes fajtáknál klorofill, tealevél, propolisz, gentiána ibolya kristály. Az illatosított fajtáknál tiszta növényi illóolaj. A gyertya alján több rétegű, steril gézlap akadályozza meg az égéstermék esetleges kihullását a bőrre. A gézlapot a termék saját anyagából készített gyűrű szorítja a gyertya aljára.

A testgyertya ajánlható általánosságban:
- enyhébb végtag vagy ízületi problémák kiegészítő kezeléseként
- fejfájás, migrénes panaszok esetén
- tisztítókúrákhoz
- természetgyógyászati kezelésekhez
Hasonló termékek
Naturhelix Fülgyertya Natúr (10 db)
2 402 Ft + 648 Ft (3 050 Ft)
Naturhelix Testgyertya Propolisz (10 db)
2 402 Ft + 648 Ft (3 050 Ft)
Naturhelix Fülgyertya Propolisz (2 db)
583 Ft + 157 Ft (740 Ft)

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!