Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékajánló

Termék részletekNature Cookta Parajdi étkezési só (1000 g)

Nature Cookta Parajdi étkezési só (1000 g)

Termék ára
366 Ft + 99 Ft (465 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
0,37 Ft/g + 0,1 Ft/g (0,47 Ft/g)
Cikkszám
unas_318222
Megosztom
Funkciók
Tömeg
1,1 kg/db
Rövid leírás a termékről
A jó minőségű só szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól elsősorban azt lényeges elmondani, hogy vízháztartásunk alapvetően fontos szabályozója. Kiválasztó rendszerünknek, a vesének is nagy szüksége van a sóra, hiszen ennek segítségével tudnak távozni szervezetünkből azok az ott felhalmozódott savak, amelyek károsak, vagy egyszerűen csak feleslegesek számunkra a további felhasználás során. A méreganyagok a nem megfelelő mennyiségű só fogyasztásával nem ürülnek megfelelően, pedig pontosan ennek a tulajdonságának köszönhetően említhetjük a sót természetes antioxidánsként.
Rengeteg pozitív élettani tulajdonsággal rendelkezik, melyek miatt valóban érdemes használni minden nap.

Sejtjeink hidroelektromos energia fejlesztésében is nagy a szerepe, hiszen a só az az eszköz, amely sejtjeinkhez az elektromos áramot szállítja. Ezen felül segít a sejtek összeköttetésében, és a szervezetbe juttatott információk feldolgozásában.
Főzéskor, sütéskor ízesíthetjük vele ételeinket, nyugodtan használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett. Körülbelül ugyanannyi sótartalommal rendelkezik mindkettő, de a parajdi só természetes tisztaságú, nem jódozott, és nem is tisztított.
Ételeink ízesítése mellett kiválóan alkalmazható párologtatáshoz, inhaláláshoz is.
A termék tulajdonságai
Nagy szüksége van szervezetünknek arra, hogy megfelelő mennyiségben fogyasszunk sót mindennapjaink során. Elengedhetetlen, szerves része táplálkozásunknak, amelynek nagyszerű élettani hatásait biztosan hamar érezni fogjuk, ha kicsit is odafigyelünk só bevitelünkre. Az emberi szervezet alapvetően vízből és sóból áll, és mindkettő pótlására egyaránt szükség van. Ha pedig lehetőségünk van arra, hogy igazán egészséges alternatívát válasszunk, ne halasszuk el. Kiváló megoldást kínál erre a Nature Cookta Parajdi só folyamatos használata.
Háztartásunkban leggyakrabban a tisztított konyhai sóval találkozunk, ám a természetes, emberi kéz által sokáig érintetlen helyekről származó sófajtáknak sokkal több pozitív tulajdonsága van, mint tisztított társainak.

A Nature Cookta Étkezési Parajdi só Erdélyben, természetes, külső környezeti hatásoktól védett helyen bányászott só, amely megőrizte eredeti, tiszta, természetes mivoltát. Az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett só magas ásványi anyag-, és nyomelem tartalommal rendelkezik, mely egyben nagyon jó minőségű is. Az egyik legjobb hatású sóban 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet találunk, mindemellett pedig 97%-os a NaCl tartalma, valamint 1% alatti kálium klorid tartalma teszi csábítóvá.
Már önmagában csábító a tény, hogy egy, az Ősóceán kiszáradása óta a természet tisztaságában megbúvó, alapvető ásványi anyag és nyomelem kincsesbányáról van szó, de még többet tesz különlegességéhez, hogy kizárólag kézzel bányásszák, apró darabokra aprítva, megtartva ezzel is a lehető legtermészetesebb létét, tulajdonságait.

Használjunk a hagyományos, asztali só helyett Nature Cookta Étkezési Parajdi só-t, ha fontos számunkra egészségünk.
Hasonló termékek
GreenMark Bio spenót por (10 g)
220 Ft + 60 Ft (280 Ft)
Benefitt Himalája só fehér (1000 g)
307 Ft + 83 Ft (390 Ft)

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!