Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Mire jó?
A barna rizs segíti az anyagcserét valamint a gyomor-és bélproblémákra is jótékony hatással lehet. Gluténmentes, ezért tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe.
Felhasználása:
A kerekszemű rizsből készíthetünk többek között piláfot, sushi-t, rizottót vagy paellát is.
Magas tápértéke mellett könnyen emészthető. Betegség utáni lábadozásnál kiváló a szervezet feltáplálására.
Főzés:
köretként, lassú tűzön 30-40 percig főzzük ötszörös mennyiségű vízben.
Diéták:
Gluténmentes, rizsdiéták részeként is ajánlott. Cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott a gyakori rizsfogyasztás, mivel stabilizálja a vércukorszintet. Glikémiás index: 50.
Receptek:
almás barnarizs kása
Tápanyagtartalom:
100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1496 / 352
Fehérje (g / 100 g) 7,9
Szénhidrát (g / 100 g) 74,1
Zsír (g / 100 g) 2,5
Élelmi rost (g / 100 g) 2,9
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, foszfor, magnézium, nátrium
Vitaminok: B1, B2, B3, B6, E
A barna rizs segíti az anyagcserét valamint a gyomor-és bélproblémákra is jótékony hatással lehet. Gluténmentes, ezért tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe.
Felhasználása:
A kerekszemű rizsből készíthetünk többek között piláfot, sushi-t, rizottót vagy paellát is.
Magas tápértéke mellett könnyen emészthető. Betegség utáni lábadozásnál kiváló a szervezet feltáplálására.
Főzés:
köretként, lassú tűzön 30-40 percig főzzük ötszörös mennyiségű vízben.
Diéták:
Gluténmentes, rizsdiéták részeként is ajánlott. Cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott a gyakori rizsfogyasztás, mivel stabilizálja a vércukorszintet. Glikémiás index: 50.
Receptek:
almás barnarizs kása
Tápanyagtartalom:
100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1496 / 352
Fehérje (g / 100 g) 7,9
Szénhidrát (g / 100 g) 74,1
Zsír (g / 100 g) 2,5
Élelmi rost (g / 100 g) 2,9
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, foszfor, magnézium, nátrium
Vitaminok: B1, B2, B3, B6, E
Hasonló termékek
Adatok
Vonalkód
5999884931126
Termékkód
30540
Tömeg
550 g/db
Vélemények
Nincsenek témák!