Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Termék részletekNaturhelix Fülgyertya Natúr (2db)

Naturhelix Fülgyertya Natúr (2db)

Termék ára
583 Ft + 157 Ft (740 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
291 Ft/db + 79 Ft/db (370 Ft/db)
Cikkszám
unas_268857
Megosztom
Funkciók
Tömeg
110 g/db
Rövid leírás a termékről
A Natúr fülgyertya illóolajai a következő esetekben enyhíthetik a tüneteket: fájdalomcsillapítás, arc- és homloküregi problémák.
A termék tulajdonságai
1. Általános információk a fülgyertyáról:
A fülgyertya az ősi népcsoportok több ezer éves tapasztalatán alapuló népgyógyászati, természet-gyógyászati eszköz.
Alkalmazták, alkalmazzák Kínában, Tibetben, Indiában, Egyiptomban, használják az amerikai indiánk.
2. Milyen módon hat a fülgyertya?
A fül külső hallójáratába helyezett gyertya égése során hőhatás és enyhe vákuum keletkezik.
A hőhatás keringésjavító, az enyhe vákuum jótékonyan befolyásolja a betegség, rendellenesség, külső eredetű traumák, fertőzések folytán rosszul átjárhatóvá vált üregrendszert. Emellett a fülzsír fellazításában is segít. A fent leírtakon túl a fülgyertya működése stimulálja a külső hallójárat mélyén, a dobhártya közelében elhelyezkedő fülakupunktúrás pontokat, melyek egyéb módon alig elérhetők.
A fülgyertya égése közben a gyertya alsó részén a fülbe kilépő, kis mennyiségű füstgáz - illóolajgőz keverék (összetevői révén) szintén jótékony hatású. A fülgyertya, működése során - a természetgyógyászok, bioenergetikusok szerint - jótékonyan befolyásolja a kezelendő személy deformálódott bioenergetikai rendszerét, energiaképét.
3. Alkalmazás módja:
Kérjük használat előtt tanulmányozza a termékhez mellékelt tájékoztató hátoldalán található leírást!
Esetleges tűz elkerülése végett az előírásokat feltétlenül tartsa be, egyedül, önmagán (segítség nélkül) ne használja a gyertyát! Szokásos kezelési folyamat: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy - egy gyertya elégetése mindkét fülben. Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges. A kéthetes kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.
Fontos: fülgyertya kezelés után kérjük, legalább egy napig ne üljön repülőre, ne menjen uszodába, strandra.
4. További információk a Naturhelix fülgyertyáról:
Fülgyertyáink a következő természetes alapanyagokból készülnek: pamutvászon, méhviasz, élelmiszeripari minőségű, ásványi eredetű viasz, steril géz, természetes karotin. Egyes fajtáknál klorofill, tealevél, propolisz, gentiána ibolya kristály. Az illatosított fajtáknál tiszta növényi illóolaj. A gyertya alján több rétegű, steril gézből készült lapocska akadályozza meg az égéstermék esetleges kihullását a fülbe, bőrre. A gézlapocskát a termék saját anyagából készített gyűrű szorítja a gyertya aljára.
Szeretnénk kiemelni, hogy a gyertyakészítés minden fázisa tényleges kézimunka, ami lényeges szempont egy természetgyógyászati eszköznél. Csomagolás: visszazárható, 10 db, 6 db, 2 db gyertyát tartalmazó, újrahasznosítható polietilén tasakba történik, mely megőrzi az intenzív illatot.
Hasonló termékek
Naturhelix Testgyertya Citromfű (10 db)
2 402 Ft + 648 Ft (3 050 Ft)
Naturhelix Testgyertya Kristály (10 db)
2 402 Ft + 648 Ft (3 050 Ft)
Naturhelix Fülgyertya Geránium (2 db)
583 Ft + 157 Ft (740 Ft)

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!