Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Termék részletekPreventa 125 ivóvíz csökkentett deutérium tartalmú szénsavas (1500 ml)

Preventa 125 ivóvíz csökkentett deutérium tartalmú szénsavas (1500 ml)

Termék ára
1 047 Ft + 283 Ft (1 330 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
698 Ft/l + 189 Ft/l (887 Ft/l)
Cikkszám
unas_256822
Megosztom
Funkciók
Tömeg
1,5 kg/db
Rövid leírás a termékről
A Preventa®-125 csökkentett deutériumtartalmú ivóvizet egészséges emberek és cukorbetegek is fogyaszthatják az egészséges életmód és táplálkozás fontos elemeként.
A termék tulajdonságai
Megelőző célú fogyasztás esetén javasolt a kúra folyamán (évente 2 hónapig) a napi folyadékszükségletet a Preventa®-125 csökkentett deutériumtartalmú vízzel fedezni. A napi ajánlott mennyiséget (általában 1,5–2 liter) a nap folyamán 1-2 dl-es adagokra elosztva ajánlott elfogyasztani.

Cukorbetegek esetében napi 0,6–0,8 liter javasolt, a nap folyamán egyenlő adagokban elfogyasztva.

Fizikai állóképesség javítására fogyasztható folyamatosan, illetve alkalomszerűen a fokozott igénybevétel időtartamáig. A korábbi évek sportegészségügyi vizsgálatai rávilágítottak a deutériummegvonás és a jobb fizikai teljesítőképesség összefüggésére. A Preventa®-fogyasztás eredményeképpen a sportolók állóképessége javult, teljesítőképességük nőtt. A terhelést követően a sejtek metabolikus egyensúlya hamarabb helyreállt, glükózfelvételük javult, kevésbé kerültek oxigénhiányos állapotba. A Preventát fogyasztó sportolók általános közérzete, teherbírása javult. Ez a teljesítményjavulás visszavezethető volt a Preventa®-fogyasztás által kiváltott élettani változásokra.
Hasonló termékek

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!