Új jelszó kérése

Vásárló belépés

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekNaturhelix Csakragyertya Színsor (7 db)

Naturhelix Csakragyertya Színsor (7 db)

Termék ára
2 465 Ft + 665 Ft (3 130 Ft)3130
Termék kosárba helyezése
Egységár
352 Ft/db + 95 Ft/db (447 Ft/db)
Cikkszám
unas_246844
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről
Általánosságban elmondható, hogy a csakrák a testbe belépő és a testből kilépő energianyalábok (energiacsokrok) kitüntetett pontjai. Az elméletek szerint a hét fő csakraponton a legerőteljesebb az energia aktivitás. A fő csakrapontokon történő energia áramlás jótékony befolyásolása (energia harmonizálás) sokféle módon lehetséges. Például képzett gyógyítók energiájával, különleges ásványok kisugárzásával, illóolajok hatásával, színek, hangok, rítusok használatával.
Egy ilyen, erős pozitív hatás kifejtésének lehetőségét hordozó eszköz a színes, illóolajokkal átitatott csakragyertya. Tehát az adott csakrapont színével megegyező színű csakragyertya egy többszörösen felerősített hatású eszköz lehet. A tűz, az ősi spirális csavarvonal, az illóolajok, a színek ereje egy egységes jótékony hatásban egyesülhet.
A termék tulajdonságai
1. Általános információk a csakragyertyáról: Általánosságban elmondható, hogy a csakrák a testbe belépő és a testből kilépő energianyalábok (energiacsokrok) kitüntetett pontjai. Az elméletek szerint a hét fő csakraponton a legerőteljesebb az energia aktivitás. A fő csakrapontokon történő energia áramlás jótékony befolyásolása (energia harmonizálás) sokféle módon lehetséges. Például képzett gyógyítók energiájával, különleges ásványok kisugárzásával, illóolajok hatásával, színek, hangok, rítusok használatával.
Egy ilyen, erős pozitív hatás kifejtésének lehetőségét hordozó eszköz a színes, illóolajokkal átitatott csakragyertya. Tehát az adott csakrapont színével megegyező színű csakragyertya egy többszörösen felerősített hatású eszköz lehet. A tűz, az ősi spirális csavarvonal, az illóolajok, a színek ereje egy egységes jótékony hatásban egyesülhet. 2. Milyen módon hat a csakragyertya?
A csakrapontokra helyezve hő és enyhe vákuum hatással, füstgázaival, gőzeivel stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket. Ugyanakkor bioenergetikai hatásával segít helyreállítani az emberi szervezet összetett energetikai rendszerében betegség, rendellenesség, külső hatások miatt keletkezett deformitásokat.
3. Alkalmazás módja:
Kérjük használat előtt tanulmányozza a termékhez mellékelt tájékoztató hátoldalán található leírást!
Használata egyedül, önmagunkon nem ajánlott! Szokásos kezelési folyamat: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy - egy gyertya elégetése a csakraponton. Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges. A kéthetes kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.
4. További információk a csakragyertyáról:
Csakragyertyáink a következő természetes alapanyagokból készülnek: méhviasz, ásványi eredetű (élelmiszeripari minőségű) viasz, pamutvászon (gyapot). Az illatosított fajtáknál természetes illóolajjal impregnáljuk a gyertyák belső felületét. Csakragyertyáink színeit ételek színezésére használt színanyagok alkalmazásával érjük el. A gyertya alján több rétegű, gézből készült lapocska akadályozza meg az égéstermék esetleges kihullását a bőrre. A gézlapocskát a termék saját anyagából készített gyűrű szorítja a gyertya aljára.
Hasonló termékek
Naturhelix Fülgyertya Borsmenta (10 db)
2 209 Ft + 596 Ft (2 805 Ft)
Naturhelix Testgyertya Citromfű (10 db)
2 209 Ft + 596 Ft (2 805 Ft)
Naturhelix Testgyertya Kamilla (2 db)
535 Ft + 145 Ft (680 Ft)

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről