Natuer Cookta Basic Útifű maghéj


Natuer Cookta Basic Útifű maghéj
Jelenleg, a 21. században az emberiség többségének nincs ideje azzal foglalkozni, hogy mit, és hogyan fogyaszt. Pedig, rendkívül fontos lenne, hogy a hét alapvető tápanyag mindegyike megfelelő mennyiségben bekerüljön táplálkozási szokásainkba, így elegendő fehérjét, zsírt, vitamint, ásványi anyagot, rostot, szénhidrátot és természetesen vizet fogyasszunk, nem csak időnként, hanem folyamatosan.
Ételeink többsége nagy mennyiségben tartalmaz például vitamint, vagy ásványi anyagot, húsaink fehérjét, így ezekből nem csak, hogy eleget, de néha túl sokat is feldolgozunk, viszont sokszor rendkívül kevés rostot fogyasztunk.
Az elmúlt években egyre elterjedtebb lett egy Indiában és Iránban őshonos növény, az útifű, melynek héját elsősorban gyógyászati célokra használják fel. A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Egyedülállóan sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek mind-mind fontos élettani hatással bírnak az emberi szervezetre.
Napi rostbevitelünknek 25 grammnak kellene lennie, ezzel szemben jó, ha 15 grammot elfogyasztunk. Az útifű maghéj körülbelül 85%-a rost, ezért az egyik legjobb megoldás tisztítókúrák alkalmazásához, emésztésünk helyreállításához.
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu argep.hu olcso.hu shopmania.hu olcsobbat.hu shopalike.hu arkoz.hu