Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékajánló

Termék részletekProtexin Gynophilus (14 db hüvelykapszula)

Protexin Gynophilus (14 db hüvelykapszula)

Termék ára
2 039 Ft + 551 Ft (2 590 Ft)
Egységár
146 Ft/db + 39 Ft/db (185 Ft/db)
Cikkszám
unas_921971
Megosztom
Funkciók
Tömeg
60 g/db
Rövid leírás a termékről
A divatba jött káros higiénés szokások (hüvelyzuhany, hüvelyfertőtlenítők, helytelen tamponhasználat, a szexualitást segítő illatosító stb.) szinte megsemmisítik a hüvely egészséges baktériumflóráját. A helyükre települő kórokozók a hüvely gyulladását okozzák. Az újabb és újabb fertőtlenítő szerek néha hatástalanok, néha tovább irritálják a hüvely nyálkahártyáját. Még ha sikeresek is, ott marad az üres élőhely, jöhet bármelyik kórokozó - vagy akár ugyanaz ismételten.

A termék tulajdonságai
A modernkori stressz, a rendszertelen, nem megfelelő összetételű étkezés, az élelmiszeripar kifejezetten káros "trükkjei", a tartósítószerek és a különféle állományjavítók, a gyakori utazások, nem megszokott környezethez való kényszerű alkalmazkodás következtében bélrendszerünk és intimflóránk - végsősoron az immunrendszerünk - egyre kiszolgáltatottabbá válik a fertőzésekkel szemben. Tudományosan bizonyított tény, hogy ezzel a folyamattal csak úgy vehetjük fel a harcot, ha magunk gondoskodunk az egészségünkért 70 százalékban felelős bélflóra mindennapi karbantartásáról.

A Protexin Gynophilus az első tribiotikus készítmény a hüvelyflóra tartós helyreállítására. Használatával megfordíthatjuk fentebbi folyamatot, a saját baktériumflóra visszatelepítésével megszűnnek a kellemetlen mellékhatások, meggyógyulhat a hüvely nyálkahártya, javulhat a komfortérzet. A hüvely védelme azért is nagyon fontos, mert a méhszájon keresztül számos kórokozó kerülhet a szervezetbe A védelmet itt élő barátságos baktériumok biztosítják, de a flórát egyetlen baktériumtörzs, a Lactobacillus rhamnosus uralja, melyet felfedezőjéről Döderlein baktériumnak, a hüvelyflórát pedig Döderlein flórának nevezzük.

A Protexin Gynophilus tartalmaz
prebiotikumot, mely a Döderlein bacillus szaporodásához teremt ideális körülményeket
probiotikumot, azaz a Döderlein bacillust
eubiotikumot, a Döderlein bacillus anyagcseretermékeit, melyek gátolják a rivális kórokozókat.

Összetétel
Lactobacillus rhamnosus (Döderlein bacillus), 1 milliárd életképes baktérium grammonként. Liofilizált kultúra: 341 mg. Vivőanyag: laktóz monohidrát.

Adagolás
Kúraszerűen, 1 hétig napi 2x1 kapszula felhelyezése a hüvelybe. (Ha a nappali használat gondot okoz, lehetséges 14 nap alatt naponta 1x, este felhelyezni 1 kapszulát.)

Az barátságos baktériumok nem jutnak be a szervezetbe, a készítmény ezért biztonságosan használható akár terhesség alatt is, amikor a fertőtlenítők, antibiotikumok már veszélyesnek minősülnek. Tetszés szerint ismételhető, esetenként fenntartó adagolás is folytatható - ugyanakkor fontos a hüvelyflórát károsító szokások elhagyása is.

Figyelem: A felhasználó gondolja át higiénés szokásait, hogy melyek károsíthatják a hüvelyflórát, mert azok a későbbiekben a Protexin Gynophilusszal visszatelepített Döderlein baktériumokat is károsíthatják.

A készítmény semmilyen orvosi kezelést nem befolyásol károsan, de antibiotikum vagy fertőtlenítő egyidejű használata kerülendő!

Kiegészítő termékek
Protexin Balance kapszula (60 db)
3 669 Ft + 991 Ft (4 660 Ft)
Protexin Candid Plus kapszula (60 db)
4 000 Ft + 1 080 Ft (5 080 Ft)
Protexin Balance kapszula (10 db)
933 Ft + 252 Ft (1 185 Ft)
Protexin Natural Care kapszula (60 db)
3 307 Ft + 893 Ft (4 200 Ft)
Protexin Protect kapszula (60 db)
3 669 Ft + 991 Ft (4 660 Ft)
Protexin Restore (16 tasak)
3 114 Ft + 841 Ft (3 955 Ft)
Protexin Restore (6 tasak)
1 122 Ft + 303 Ft (1 425 Ft)
Hasonló termékek

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!