Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén eper ízben (176 g)

Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén eper ízben (176 g)
Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén, Citrom ízű, 100%-ban természetes hal kollagén, 17 féle aminosav tartalommal.
A kollagén hozzájárulhat az ízületek egészséges működésének fenntartásához. Fehérjében gazdag. A kollagén természetes összetevője a bőrnek. Segíti a bőrt, hogy megőrizze szilárdságát és rugalmasságát. Az arginin hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához. A glutamin hozzájárul az idegrendszer és az agy egészséges működéséhez. A lizin hozzájárulhat a csontok normál szerkezetének kialakításához és fenntartásához.
12 791 Ft + 0 Ft (12 791 Ft)
Egységár: 73 Ft/g + 0 Ft/g (73 Ft/g)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Adagolási mennyiség:
18-30 éves korig: 1 csapott mérőkanál (5,6 g), adagok száma: 30
31-50 éves korig: 2 csapott mérőkanál (11,2 g), adagok száma: 15
51 éves kor felett: 3 csapott mérőkanál (16,8 g), adagok száma: 10

Összetevő: hidrolizált hal kollagén; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav-monohidrát; citrom aroma; édesítőszer: aceszulfám kálium és szukralóz.

Megjegyzés: Megjegyzés: étrend-kiegészítőként, életkornak megfelelően naponta 1, 2 vagy 3 alkalommal egy enyhén púpozott mérőkanállal tegyen egy 2 dl-es pohárba, öntse fel vízzel vagy juice-zal és jól keverje el. Teljes feloldódás után fogyasztható. Egy adagot lehetőleg alvás előtt fogyasszon el. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A por csak az előírtaknak megfelelően fogyasztható!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Terhes vagy szoptatós anyák, illetve bárki, aki orvosi kezelés alatt áll vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Emberi fogyasztásra alkalmas kollagén.

Hogyan készítsük el a Prémium Kollagént fogyasztásra?
Egy 2-3 dl-es pohárba először a Prémium Kollagén port kell beletenni egy mérőkanállal, ezután fel kell önteni vízzel, majd össze kell keverni egy kanállal. Ezután várni kell addig, amíg teljesen feloldódik a Prémium Kollagén a vízben, ez egy pár percet igénybe vesz. Ezután lehet fogyasztani. Lehet a kollagén italt ízesíteni ízlés szerint vagy lehet víz helyett tejjel vagy juice-val elkészíteni. Azonban mi a tiszta vizet javasoljuk.

A Prémium Kollagén termék gyártásból mintát, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal laboratóriuma vizsgálta be.

Ajánlott napi fogyasztási mennyiség: életkornak megfelelően napi 1, 2 vagy 3 alkalommal egy csapott mérőkanálnyi Prémium Kollagén.

Egy doboz tartalma: 168 g 100%-ban természetes hidrolizált hal kollagén

Tudja-e, hogy mi a kollagén és miért az egyik legfontosabb anyag az emberi szervezet számára?

Ez a fehérje mely összeragasztja a sejtek részeit elősegíti a szövetek (A szervek belső vázát a külső burkoló réteggel, és a szerveket egymással összekötő szövet.) létrejöttét, és felújítását. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A szervezet legfontosabb fehérjéje, ugyanis a teljes emberi fehérjetömeg 30 %-át képezi, és a bőrfehérjék tömegének 70%-át.
Eredet: a görög kolla (enyv) és gennao (nemz, létrehoz) elemekből, tehát enyvképző.

Kollagén és a fontos szervek

A kollagén minden szervben megtalálható, mint a sejteket összeforrasztó anyag.

Kollagén és a porc, izmok, ízületek, inak, szalagok és csontozat

A kollagén egy nagy teherbírású, rostos fehérje, amely az egyik fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, ínaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek.
A porc hasonlít a gumihoz, a csontok végein található, elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A kollagén a porcok egyik legfontosabb alkotó eleme, 67% - át alkotja a porcoknak, zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat.
A kollagén elsősorban az ízületek stabilitását biztosító ízületi szalagok és ízületi tok rugalmasságát, ellenálló képességét, strapabíróságát biztosítja. A kollagén teszi elszakíthatatlanná az ínszalagokat is, amelyek az izmokat a csontokhoz rögzítik.
A térdben, csuklóban, gerincoszlopban rezgéscsillapító rostos korongok találhatók az ízesülő csontok között, amelyek védik a csontokat a sérülésektől. A kollagén a rezgéscsillapító rostos korongok táplálója.
A fogak és a csontok csak úgy tudnak egészségesen kifejlődni, újraképződni, ha a testben lévő ásványi anyagok a kollagénnel egyesülnek, és együtt támogatják annak fejlődést. Minden pillanatban, amikor a testnek szüksége van új sejtek termelődésére, mint pl. a fejlődési korszakban, a gyógyítás folyamatában, a kollagén építő fehérje kulcsfontosságú szerepet játszik.

Kollagén és a bőr

A kollagén szerepe, hogy a bőr és az alatta lévő szövetek rugalmasak, feszesek legyenek. A nedvességtől duzzadt kollagén biztosítja a bőr kötőszövetének rugalmasságát.
25 éves korunk után a szerveztünk egyre kevesebb kollagént termel, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50.-60. évre.

A kollagén fogyasztása során a ráncok feltöltődnek és kisimulnak.
Segít egyes bőrhibák (pattanás) kezelésében. Regenerálja a hajat és a körmöt. Mell, nyak, dekoltázs feszességét is elősegíti. Hidratálja a kiszáradt kezet, a bőr rugalmasságát itt is segíti.

Alvás és kollagén

Amikor elalszunk, testünk takarékra kapcsol, miközben beindulnak a regenerációs folyamatok. A test alvás folyamán kezdi keresni, a hozzáférhető kollagéneket és más fontos tápanyagokat, hogy a számára szükséges elemekké alakítsa őket.

Milyen szerepe van a kollagén aminosav tartalmának?

Az aminosavak a fehérjék építőkövei, a test szöveteinek képződéséhez pedig húsz, különböző aminosavból felépülő fehérje szükséges. Az aminosavaknak kivételes hidratáló szerepük van, és a hám felépítő elemei. A magas minőségű kollagén készítmények tartalmaznak 15-17 féle aminosavat is.

Mennyi kollagénre van szüksége naponta a szervezetnek?

25 éves korunk után a szerveztünk egyre kevesebb kollagént termel, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50.-60. évre, ezért a következő mennyiségeket javasolják életkortól függően:

18-30 éves korig: 5000 mg, azaz 5 gr kollagén naponta
31-50 éves korig: 10000 mg, azaz 10 gr kollagén naponta
51 éves kor felett: 15000 mg, azaz 15 gr kollagén naponta

Milyen fajta kollagént fogyasszunk naponta?

A kollagén lehet marha kollagén, csirke kollagén, sertés kollagén és hal kollagén.

A halak változó körülmények között élnek változó hőmérsékleten, változó mélységben és nyomásszinten. A halbőrből nyert kollagén kivételes kémiai és fizikai ellenálló képesség jellemzi.

A hal kollagén molekula tömege kisebb, ami azt jelenti, hogy könnyebben felszívódik a testben, mint a marha, csirke vagy sertés kollagén.

A hal kollagén már 10 Celsius fok felett teljesen feloldódik vízben, míg a marha, csirke és sertés kollagén kb. 35 Celsius fok körül.

Minél finomabb porrá van őrölve a hal kollagén, annál hatékonyabb a felszívódása.
Hasonló termékek
Adatok
Vonalkód
5999882981796
Termékkód
47127
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu argep.hu shopmania.hu olcsobbat.hu shopalike.hu arkoz.hu simplepay_hu stripe_com