Deuterium Aquavital D20 120 alacsony deutérium tartalmú, oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz (1,5 l)

Deuterium Aquavital D20 120 alacsony deutérium tartalmú, oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz (1,5 l)
Összetevők: Alacsony deutérium tartalmú (120 +/-10% ppm/liter) ivóvíz, oxigén (30 mg/l +/-10%).
Deuterium Aquavital, szabadalom alapján készült mágnesesen kezelt és oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz.

1 050 Ft + 284 Ft (1 334 Ft)
Egységár: 0,7 Ft/ml + 0,19 Ft/ml (0,89 Ft/ml)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A jelenleg, piacon található hasonló tulajdonságú termékek szén-dioxiddal dúsított formában kaphatóak. Kategóriájában egyedülálló szénsavmentes, magas Ph értékű csökkentett deuterium tartalmú ivóviz.

Általában az ivóvizekben 150-180 ppm mennyiségben fordul elő a deuterium. Az innováció folytán elkészített ivóvízben ez az érték csupán 120 ppm (+/-10%).

Deuterium Aquavital pH értéke 8.3

Nettó térfogat: 1,5 liter

Tárolás: Napfénytől védett, hűvös helyen! Minőségét megőrzi a palackon jelzett időpontig.

Deuterium Aquavital fogyasztása, napi 1,5-liter mennyiségben ajánlott.

A Deuterium Aquavital a XXI. század biotechnológiájának terméke. Alacsony deutérium tartalmú, oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz.

A víz általános szerepe a szervezetben:
. A víz szállítja a sejtekhez a tápanyagokat.
. A víz eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket.
. A víz karbantartja a sejtek elektromágneses teréhez szükséges elektron és protonszintet.
. A tüdőnkben a víz párásítja a levegőt, amit belélegzünk.
. A víz teszi rugalmassá az ízületeket a csontok összekapcsolásához.
. A legfontosabb szerveinket védő rugalmas burkot víz alkotja.

A szénsavas vizek jók?
Vegyük elő a józan észt! A tüdőnk, a szervezetünk épp megszabadulni szeretne a széndioxidtól, hogy friss oxigénhez juttassa sejtjeinket. Ezek a sejtek működésük során oxigént vesznek fel, és széndioxidot adnak le. A szénsavval dúsított vízzel a szervezetünkbe pont azt a széndioxidot juttatjuk be, amitől meg szeretne szabadulni. Akkor miért "fojtjuk" meg magunkat? A szénsav tartalom fölös gyomorfal feszülést okoz, és hozzájárul a mostanság gyakorta emlegetett elsavasodási folyamatokhoz.

Az oxigén szerepe
Szervezetünk elsősorban a tüdőn keresztül jut oxigénhez
A testi fáradtság elsősorban az izmok oxigéntáplálásának elégtelensége; a hemoglobin "oxigénadóssága" miatt következik be. Nagy testi megterhelés esetén a légzés útján történő véroxigén-telítés - a tüdő teljesítőképességének behatároltsága vagy/és a légköri levegő esetenként csökkent oxigéntartalma következtében - elégtelen lehet. Ilyenkor a vér oxigénszintje az izomsejtek helyreállítási folyamataihoz képest alacsony. E jelenség jellemző mutatója az artériás vér oxigéntelítettségi foka.

Megállapították, hogy a gyomor-bélcsatorna útján történő oxigénbetáplálás a levegő belélegzésénél intenzívebb, ez ezt klinikai feltételek között több éve alkalmazzák. Az ilyen oxigénterápia - a tapasztalatok szerint - nemcsak az izomsejtek oxigéntáplálását eredményezi, hanem egyéb megújulási folyamatait is serkenti. Meghatározták, hogy a gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres.

A Deuterium Aquavital biológiai értékét növelve egészségügyi tisztaságú molekuláris oxigénnel dúsítjuk. Az eljárás során ionfizikai kötés alakul ki a víz és az oxigénmolekulák között.
A szervezetünkben különböző okokból adódóan (környezeti ártalmak, életkor, helytelen életmód)
a vér oxigénszintje a kívánatos szint alatt marad. Ilyen esetekben a tüdőn keresztül történő légzéssel az oxigénadósság nem szüntethető meg. A megivott oxigén dús vízből a molekuláris oxigén a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a véráramon keresztül jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe (szív, máj, agy ...stb.) Mivel az oxigénnel dúsított víz serkenti a sejtek anyagcseréjét, segítséget jelenthet a fölös kilóktól való megszabadulásnál.

Az alacsony deutérium tartalom:
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség egész Földre kiterjedő vizsgálata szerint kiderült,
hogy vizek deutérium tartalma 150-160 ppm/liter között változik.

A természetben tehát magasabb a D2O aránya a H2O hoz képest mint az alacsony deutérium tartalmú Deuterium Aquavital alacsony deutérium tartalmú (120 ppm/liter) vízben. 1989-ben Jan Lamprecht, Dieter Schroeter, és Niedhard Paweletz (Heidelbergben The Institute of Cell Biology Központ) publikált először az alacsony deutérium tartalmú víz jótékony hatásáról. Egy felnőtt ember szervezetében a deutérium koncentrációja kb. 12-14 mmol/l, tehát a deutérium kb. hatszor akkora mennyiségben van jelen benne, mint a kalcium, és tízszer akkora mennyiségben, mint a magnézium.

Deuterium Aquavital alkalmazása során szerzett tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy az alacsony deutérium tartalmú víz fogyasztásakor egészséges folyadékot tudunk biztosítani szervezetünk számára. A vizet bátran tekinthetjük, bio -informatikai közvetítő közegnek. A sejtek élettanát ismerve, a víz ezt a közvetítő szerepet tölti be.

Deuterium Aquavital Girdler-Szulphid előállítási eljárással készült, alacsony deutérium tartalmú, és oxigénnel dúsított, ivóvíz. Prof. Dr. Szent-Györgyi-Albert Nobel díjas tudós arra a megállapításra jutott, hogy struktúrális, energetikai, illetve hullámtermészetű jelenségek vizsgálata visz közelebb az ÉLET lényegének megismeréséhez. A többlet oxigén méregtelenítő és tisztító hatásán keresztül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához a szervezetben, energiával tölti fel a testet, javítja a fiziológiai folyamatokat. Prof. Dr. Otto Wartburg kétszeres Nobel-díjas professzor kutatásaival bebizonyította, hogy a káros sejtek - a legtöbb baktériumhoz hasonlóan - oxigénszegény környezetben szeretnek élni, nem szaporodnak oxigén dús környezetben.

Ahhoz, hogy a VÍZ betölthesse eredeti szerepét, az elvesztett energiáját ajánlatos pótolni.
Az okot és megoldást KOMPLEX módon kell kezelni, a választ az alacsony deutérium tartalmú oxigénnel dúsított ivóvíz előállítási és ENERGETIKAI tulajdonságaiban találhatjuk meg. A többlet oxigén fontossága a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokban (pl. a teljesítmény - élettan területén - immunrendszer erősítésében, stb.) egyre ismertebbé vált. Az egészséges folyadékbevitelt,
a Deuterium Aquavital lúgos típusú ivóvíz fogyasztásával segíthetjük elő.
Naponta min. 1.5 liter fogyasztása ajánlott.
Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
1,7 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu argep.hu olcso.hu shopmania.hu olcsobbat.hu shopalike.hu arkoz.hu