Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Termék részletekDeuterium Aquavital D20 120 alacsony deutérium tartalmú, oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz (1,5 l)

Deuterium Aquavital D20 120 alacsony deutérium tartalmú, oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz (1,5 l)

Termék ára
1 050 Ft + 284 Ft (1 334 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
0,7 Ft/ml + 0,19 Ft/ml (0,89 Ft/ml)
Cikkszám
unas_577477
Megosztom
Funkciók
Tömeg
1,7 kg/db
Rövid leírás a termékről
Összetevők: Alacsony deutérium tartalmú (120 +/-10% ppm/liter) ivóvíz, oxigén (30 mg/l +/-10%).
Deuterium Aquavital, szabadalom alapján készült mágnesesen kezelt és oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz.

A termék tulajdonságai
A jelenleg, piacon található hasonló tulajdonságú termékek szén-dioxiddal dúsított formában kaphatóak. Kategóriájában egyedülálló szénsavmentes, magas Ph értékű csökkentett deuterium tartalmú ivóviz.

Általában az ivóvizekben 150-180 ppm mennyiségben fordul elő a deuterium. Az innováció folytán elkészített ivóvízben ez az érték csupán 120 ppm (+/-10%).

Deuterium Aquavital pH értéke 8.3

Nettó térfogat: 1,5 liter

Tárolás: Napfénytől védett, hűvös helyen! Minőségét megőrzi a palackon jelzett időpontig.

Deuterium Aquavital fogyasztása, napi 1,5-liter mennyiségben ajánlott.

A Deuterium Aquavital a XXI. század biotechnológiájának terméke. Alacsony deutérium tartalmú, oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz.

A víz általános szerepe a szervezetben:
. A víz szállítja a sejtekhez a tápanyagokat.
. A víz eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket.
. A víz karbantartja a sejtek elektromágneses teréhez szükséges elektron és protonszintet.
. A tüdőnkben a víz párásítja a levegőt, amit belélegzünk.
. A víz teszi rugalmassá az ízületeket a csontok összekapcsolásához.
. A legfontosabb szerveinket védő rugalmas burkot víz alkotja.

A szénsavas vizek jók?
Vegyük elő a józan észt! A tüdőnk, a szervezetünk épp megszabadulni szeretne a széndioxidtól, hogy friss oxigénhez juttassa sejtjeinket. Ezek a sejtek működésük során oxigént vesznek fel, és széndioxidot adnak le. A szénsavval dúsított vízzel a szervezetünkbe pont azt a széndioxidot juttatjuk be, amitől meg szeretne szabadulni. Akkor miért "fojtjuk" meg magunkat? A szénsav tartalom fölös gyomorfal feszülést okoz, és hozzájárul a mostanság gyakorta emlegetett elsavasodási folyamatokhoz.

Az oxigén szerepe
Szervezetünk elsősorban a tüdőn keresztül jut oxigénhez
A testi fáradtság elsősorban az izmok oxigéntáplálásának elégtelensége; a hemoglobin "oxigénadóssága" miatt következik be. Nagy testi megterhelés esetén a légzés útján történő véroxigén-telítés - a tüdő teljesítőképességének behatároltsága vagy/és a légköri levegő esetenként csökkent oxigéntartalma következtében - elégtelen lehet. Ilyenkor a vér oxigénszintje az izomsejtek helyreállítási folyamataihoz képest alacsony. E jelenség jellemző mutatója az artériás vér oxigéntelítettségi foka.

Megállapították, hogy a gyomor-bélcsatorna útján történő oxigénbetáplálás a levegő belélegzésénél intenzívebb, ez ezt klinikai feltételek között több éve alkalmazzák. Az ilyen oxigénterápia - a tapasztalatok szerint - nemcsak az izomsejtek oxigéntáplálását eredményezi, hanem egyéb megújulási folyamatait is serkenti. Meghatározták, hogy a gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres.

A Deuterium Aquavital biológiai értékét növelve egészségügyi tisztaságú molekuláris oxigénnel dúsítjuk. Az eljárás során ionfizikai kötés alakul ki a víz és az oxigénmolekulák között.
A szervezetünkben különböző okokból adódóan (környezeti ártalmak, életkor, helytelen életmód)
a vér oxigénszintje a kívánatos szint alatt marad. Ilyen esetekben a tüdőn keresztül történő légzéssel az oxigénadósság nem szüntethető meg. A megivott oxigén dús vízből a molekuláris oxigén a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a véráramon keresztül jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe (szív, máj, agy ...stb.) Mivel az oxigénnel dúsított víz serkenti a sejtek anyagcseréjét, segítséget jelenthet a fölös kilóktól való megszabadulásnál.

Az alacsony deutérium tartalom:
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség egész Földre kiterjedő vizsgálata szerint kiderült,
hogy vizek deutérium tartalma 150-160 ppm/liter között változik.

A természetben tehát magasabb a D2O aránya a H2O hoz képest mint az alacsony deutérium tartalmú Deuterium Aquavital alacsony deutérium tartalmú (120 ppm/liter) vízben. 1989-ben Jan Lamprecht, Dieter Schroeter, és Niedhard Paweletz (Heidelbergben The Institute of Cell Biology Központ) publikált először az alacsony deutérium tartalmú víz jótékony hatásáról. Egy felnőtt ember szervezetében a deutérium koncentrációja kb. 12-14 mmol/l, tehát a deutérium kb. hatszor akkora mennyiségben van jelen benne, mint a kalcium, és tízszer akkora mennyiségben, mint a magnézium.

Deuterium Aquavital alkalmazása során szerzett tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy az alacsony deutérium tartalmú víz fogyasztásakor egészséges folyadékot tudunk biztosítani szervezetünk számára. A vizet bátran tekinthetjük, bio -informatikai közvetítő közegnek. A sejtek élettanát ismerve, a víz ezt a közvetítő szerepet tölti be.

Deuterium Aquavital Girdler-Szulphid előállítási eljárással készült, alacsony deutérium tartalmú, és oxigénnel dúsított, ivóvíz. Prof. Dr. Szent-Györgyi-Albert Nobel díjas tudós arra a megállapításra jutott, hogy struktúrális, energetikai, illetve hullámtermészetű jelenségek vizsgálata visz közelebb az ÉLET lényegének megismeréséhez. A többlet oxigén méregtelenítő és tisztító hatásán keresztül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához a szervezetben, energiával tölti fel a testet, javítja a fiziológiai folyamatokat. Prof. Dr. Otto Wartburg kétszeres Nobel-díjas professzor kutatásaival bebizonyította, hogy a káros sejtek - a legtöbb baktériumhoz hasonlóan - oxigénszegény környezetben szeretnek élni, nem szaporodnak oxigén dús környezetben.

Ahhoz, hogy a VÍZ betölthesse eredeti szerepét, az elvesztett energiáját ajánlatos pótolni.
Az okot és megoldást KOMPLEX módon kell kezelni, a választ az alacsony deutérium tartalmú oxigénnel dúsított ivóvíz előállítási és ENERGETIKAI tulajdonságaiban találhatjuk meg. A többlet oxigén fontossága a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokban (pl. a teljesítmény - élettan területén - immunrendszer erősítésében, stb.) egyre ismertebbé vált. Az egészséges folyadékbevitelt,
a Deuterium Aquavital lúgos típusú ivóvíz fogyasztásával segíthetjük elő.
Naponta min. 1.5 liter fogyasztása ajánlott.
Hasonló termékek
Golden Yacca 100 % kapszula (22 g / 36 db)
4 311 Ft + 1 164 Ft (5 475 Ft)
Golden Yacca Base kapszula (22 g / 36 db)
4 311 Ft + 1 164 Ft (5 475 Ft)
Vita Crystal Cyto Flavin7 kapszula (90 db)
4 783 Ft + 1 292 Ft (6 075 Ft)

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!