Nature Cookta Vörös Szőlőmagliszt (250 g)

Nature Cookta Vörös Szőlőmagliszt (250 g)
Kevés olyan növény van, amelynek olyan sok része felhasználható, mint a szőlőnek. Az érett gyümölcs fogyasztható nyersen, kitűnő borok készülhetnek a húsából, sőt, a magjából liszt is készíthető. A szőlőmagliszt egy sokoldalúan felhasználható, finom állagú por, mely remek antioxidáns, és konyhai alkalmazásán kívül előszeretettel használják a kozmetikaiiparban.
A Nature Cookta Szőlőmaglisztet, – ahogy a termékcsalád többi termékét – , vegyszermentesen, hidegsajtolással nyerik ki a szőlőmagból. A szőlőmagból tehát először kisajtolják az olajat, és csak ez után őrlik finom szemcsés lisztté. Ezzel az eljárással egy olyan természetes, lisztet kapunk, mely káros hatásoktól mentes, és biztonságosan beilleszthető bármilyen egészségmegőrző életmódba, akár a paleolit étrendbe is.
839 Ft + 227 Ft (1 066 Ft)
Egységár: 3,36 Ft/g + 0,91 Ft/g (4,26 Ft/g)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A hideg sajtolásos eljárásnak köszönhetően a Nature Cookta szőlőmagliszt omega-6 zsírsav tartalma csökken. Erről a zsírsavról tudni kell, hogy hevítés hatására olyan anyagok szabadulnak fel, amelyek a szervezetben gyulladáskeltő hatásúak. A különleges előállítási eljárás után a szőlőmagliszt nyugodtan használható sütésre is.
Környezetünkben rengeteg olyan hatás ér minket melyekkel szemben a védekezéshez rengeteg antioxidánsra van szükség. A szennyezett levegő, a szennyezett vizek, a pollenek, vagy akár a stressz hatására szervezetünkben túltermelődhetnek a szabadgyökök. Feladatuk, hogy elpusztítsák a kórokozókat, ám ha az egyensúly felborul, a túl sok szabadgyök egészséges sejtjeinket, szöveteinket is veszélyezteti. A vörös szőlőmagból készített Nature Cookta szőlőmagliszt rengeteg polifenolt, flavonoidot, valamint procianidint tartalmaz, melyek segítenek a szervezet oxidációs folyamatainak meggátolásában, kitartóan veszik fel a harcot a túltermelődött szabadgyökökkel szemben, és a továbbiakban segítenek meggátolni túlszaporodásukat.
A Nature Cookta szőlőmagliszt többféleképpen felhasználható a konyhában is, és a kozmetikában is. Kenyereket, süteményeket, péksüteményeket készíthetünk belőle. Főképpen olyanokhoz ajánlott, melyek ízvilágához illik a szőlő aromája.
Keverhetjük joghurtba, meleg italokba, vagy akár a müzlire is szórhatjuk. Ha sütéshez használjuk, a felhasználandó liszt körülbelül 3-5%-át tegyünk a liszthez. Az ajánlott napi adag 1 teáskanál, ne lépje ezt túl!
Előszeretettel használják a kozmetikában is, a bőrre gyakorolt pozitív hatásai miatt. Bőrregeneráló, öregedést gátló hatása van a benne található antioxidánsoknak köszönhetően. Az arcbőrt puhítja, feszesíti. Keverjen össze egy kis szőlőmaglisztet mézzel, vagy akár vízzel, körülbelül negyed óráig hagyja arcán. Ezután nedves kézzel mossa le. Így eltávolítja az elhalt hámsejteket, és frissítő érzést biztosít.
Az egészséges élethez tökéletes kiegészítője lehet a Nature Cookta Szőlőmagliszt, mellyel feldobhatjuk a reggelinket, egészséges ebédet vagy könnyű vacsorát készíthetünk. Ételeink nem csak különleges ízűek lesznek, hanem egész szervezetünket ellenállóvá teszi a szabadgyökökkel szemben.

100 gramm Nature Cookta Szőlőmagliszt tápanyagtartalma:
2500 mg összpolifenolt, 8 g zsírt, ennek 70%-a telítetlen zsírsavakból áll és 70 g rostot
/A táblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek./
Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
600 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu argep.hu olcso.hu shopmania.hu olcsobbat.hu shopalike.hu arkoz.hu