Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Termék részletekCsókás Erdei virágméz homoktövissel (35 g)

Csókás Erdei virágméz homoktövissel (35 g)

Termék ára
248 Ft + 67 Ft (315 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
7,09 Ft/g + 1,91 Ft/g (9 Ft/g)
Cikkszám
unas_504687
Megosztom
Funkciók
Tömeg
120 g/db
Rövid leírás a termékről
A homoktövis (C-vitamin tartalma, a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese) a mézzel együtt fejti ki jótékony hatását a szervezetre. Az erdei virágmézen kívül mag olajat is tartalmaz.
A termék tulajdonságai
A Gyulaji Vadrezervátum területén élő vadvirágok sokaságának nektárja található meg ebben a mézben, mely különösen aromássá teszi ezt a tájmézet.


A méhészetet, 1981-es megalapítása óta eltelt, negyed évszázadát a folyamatos termelés, dinamikus fejlődés jellemzi. A kezdeti egy telephely már hatra bővült, ahol több mint 400 méhcsalád dolgozik. Az állomány a kezdetektől fogva az egyik legkorszerűbb, ? Boconádi Tamási rendszerű rakodókaptárban van elhelyezve.

A jelenlegi telephelyek mindegyike a Gyulaji Vadrezervátum területén található, a tolnai dombság Tamási, Pári, Nagykónyi, Kocsola, Gyulaj, falvakkal körbezárt részén, mely kapcsolódik Gemenchez. Az erdő megfelelő méhlegelőt biztosít a méhek számára. A csodálatos környezet, a páratlan növénytársulás adja a méz tájjellegét, egyedi ízét, aromáját. Mivel a terület Magyarország legnagyobb bekerített vadasparkja, így megfelelő izolációt biztosít a környező mezőgazdasági területektől, illetve más méhészetektől.

Itt él Magyarország legnagyobb dámvad populációja.
A méhek fontos szerepet töltenek be az erdő növényeinek megporzásában.
Hasonló termékek

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!