Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Termék részletekVitamin Station CoQ10, Mega kapszula 50 mg (60 db)

Vitamin Station CoQ10, Mega kapszula 50 mg (60 db)
  • Vitamin Station CoQ10, Mega kapszula 50 mg (60 db)

Termék ára
3 862 Ft + 1 043 Ft (4 905 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
39 Ft/db + 10 Ft/db (49 Ft/db)
Cikkszám
unas_469220
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről
A fiatalság elixírjének tartják, nem alaptalanul!
Fontos szerepet játszik szervezetünk energia-ellátó folyamataiban.
Testünk legkisebb alkotóelemei a sejtek. A sejten belüli biokémiai folyamatokat a sejt-szervecskék végzik. Képzeljük el úgy az egészet, mint egy nagyobb gyárat, ahol az egymás utáni termelő folyamatokat a különböző részlegek látják el pl. a sejtmag a főnöki iroda, de van logisztikai központ, fehérje-előállító részleg, stb.
Az energia-termelést a mitokondrium irányítja. A sejten belüli számukat az energia-igény határozza meg: pl. ha rendszeresen sokat sportolunk, több mitokondriumunk lesz.
Az elfogyasztott tápanyagból itt képződik az ATP adenozin trifoszfát-, ami gyakorlatilag az energia egysége. Ez az energia szükséges létezésünkhöz, működésünkhöz, de sejtjeink életfolyamataihoz is. Így tudnak megfelelő módon szaporodni, regenerálódni, de a szívizom is ebből képes ellátni fáradtságos munkáját!
Ezt a csodaszert mi magunk is előállítjuk, kb. 30 éves korunkig a teljes szükségletet a kiegyensúlyozott étrendben található különböző Q faktorokból. Kb. 30 éves kor után előállító képességünk rohamosan csökkenhet, ezért érdemes kiegészíteni táplálékunkat.

Mi a szerepe ebben a CoQ10-nek?
Ez a csodálatos mitokondrium mely kettős membránnal szigeteli el magát alaposan feladta a leckét! A tápanyagok nem tudnak átjutni ezen a falon, csak egy különleges szállító-enzimcsoport segítségével. Ezekhez az enzimekhez melyek a sejtjeink fehérje-előállító részlegében képződnek- kapcsolódik a Q10. Így már könnyedén megy a tápanyag-szállítás.
Ha nincs Q10, akadozik a rendszer, hiába a bőséges lakoma
Kb. 30 éves kor után előállító képességünk rohamosan csökkenhet, ezért érdemes kiegészíteni táplálékunkat CoQ10-zel. Akkor is hiány keletkezhet, ha valaki rendszeresen és sokat sportol, mert a kimerítő mozgással leapaszthatja a Q10 raktárat. Ezért a CoQ10 pótlás sportolóknak is ajánlott.
A CoQ10 a szabadgyökfogó folyamatokban is aktívan részt vesz, akkor a leghatékonyabb, ha kiegészítjük E-vitaminnal, Béta-Karotinnal és Szelénnel. A Vitamin Station terméke, a CoQ10 ezért ezeket is tartalmazza a 20 mg CoQ10 mellett.
A termék tulajdonságai
Hatóanyag: Q-10 koenzim: 50 mg

Figyelmeztetés:
Várandós és szoptató anyák a CoQ10 szedése előtt kérjék ki orvosuk véleményét. A készítmény semmilyen módon nem gátolja a szervezet saját CoQ10 termelését.
Hasonló termékek

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!