Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékajánló

Termék részletekArany oldat bőrfeszesítő tonik (200 ml)

Arany oldat bőrfeszesítő tonik (200 ml)

Termék ára
3 362 Ft + 908 Ft (4 270 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
17 Ft/ml + 5 Ft/ml (21 Ft/ml)
Cikkszám
unas_459095
Megosztom
Funkciók
Tömeg
220 g/db
Rövid leírás a termékről
Az arany oldat könnyen felszívódó, fémes állapotú aranyrészecskéket tartalmaz, amelyek sejtregeneráló és bőrfeszesítő hatásuknál fogva védenek az idő múlásával jelentkező hatásoktól. Ezáltal ideálisan simává, puhává teszi a bőrt, mely fiatalos, ragyogó kinézetet kap.
A termék tulajdonságai
Alkalmazás
Naponta reggel és este lefekvés előtt vigye fel az oldatot az arcra és nyakra. Gyengéden masszírozza a bőrbe a nyaktól a homlok irányába. A legjobb eredményt hidratáló krémmel történő együttes használattal érhetik el. A készítményt mindig megtisztított bőrfelületre vigye fel. Ne kerüljön nyílt sebbe!

Arany kolloid főbb jellemzői
Az ősi egyiptomiak már több, mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális, testi és spirituális tisztítás céljából. Úgy tartották, hogy az arany stimulálja az életerőt, és emeli a rezgésszintet. Az írásos hagyományok és a jelenleg még élő népszokások is arról tanúskodnak, hogy az amerikai indiánok évszázadok óta használnak aranyból készített gyógyszereket.
A középkorban az alkimisták aranyporból kevertek italt, hogy enyhítsék a végtagfájdalmat, amit ma ízületi gyulladásnak nevezünk.
A világhírű Nobel-díjas német bakteriológus, Dr. Robert Koch fedezte fel, hogy a tbc-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes.

Arany kolloid fogyasztásakor a depresszió, a levertség, a félelmek oldódnak és a betegek kellemes, általános “jólét” állapotáról számolnak be. Ez az euforizáló hatás szinte minden betegség esetén jó hatású, növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét.

Az arany másik fő hatása, hogy mind az akkut, mind a krónikus ízületi gyulladások, degenerációk esetén csökkenti a fájdalmat, javítja az ízület mozgását. Ez a jelenség az arany általános gyulladáscsökkentő hatásán alapszik.

Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a mellékpajzsmirigy szerkezetét és működését harmonizálja, így jótékony hatást gyakorol az egész csontrendszerre.
Az USA-ban már 1885 óta alkalmazzák a kolloid aranyat alkoholfüggőség kezelésére, mivel enyhíti az alkohol iránti vágyat. Emellett használják még koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Dr. Nilo Caireo és Dr. A. Brinckmann sikerkönyvében a Materia Medica-ban (1956., Brazilia, Sao Paulo, 19. kiadás) az arany kolloidot a legjobb elhízás elleni szernek tartják.

Dr. Guy E. Abraham és Peter B. Himmel 1997-ben írt tanulmányukban megállapították, hogy kolloid arannyal hatékonyan kezelhető a reumatoid artritiszt, valamint hogy a fémes állapotú aranyrészecskéket tartalmazó aranykolloidnak nincsenek mellékhatásai, szemben az aranyvegyületekkel. Egy másik tanulmányukban kimutatták továbbá, hogy a kolloid arany javítja az agy teljesítményét: 3-4 héten keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20%-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet és élesíti az elmét. Úgy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és az agy felszínén az idegvégződések között a vezetőképességet, és ezáltal erősíti a mentális működést. Ez összhangban van Edgar Cayce azon véleményével, mely szerint az arany segít újjáépíteni az idegrendszert. Cayce leírta, hogy „…megfelelően adagolva az arany és az ezüst majdnem duplájára növelheti az élettartamot.”

Az 1900-as évek elején gyakran ültettek a bőr alá arany lemezkéket a gyulladt könyök- vagy térdízületekhez. Hatására a fájdalom enyhült, ill. teljesen megszűnt. Az ízületi gyulladás kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat.
Egy másik tanulmányukban kimutatták, hogy a kolloid arany javítja az agy teljesítményét: 3-4 héten keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20%-al is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet és élesíti az elmét.
Úgy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és a központi idegrendszerben lévő idegvégződések vezetőképességét, ezáltal javítja a fizikai és szellemi teljesítményt. Ez összhangban van Edgar Cayce azon véleményével, mely szerint az arany segít újjáépíteni az idegrendszert. Cayce leirta, hogy: „az arany és az ezüst megfelelően adagolva majdnem duplájára növelheti az élettartamot”.
2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket készítettek, amelyek egerek méhében hatékonyan pusztították el a rákos sejteket anélkül, hogy az egészséges sejteket megtámadták volna!

Biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentő gyógyszereket állítsanak elő. Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyület, mivel az gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben. Bizonyos rákbetegségek gyógyításában is alkalmazzák. Az injekcióban beadott mikroszkopikus arany lemezkék megállítják a prosztatarák terjedését, petefészekrákot kezelnek kolloid arannyal.

Kolloid ezüsttel naponta használva támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. A jobb felszívódás érdekében az ezüst- és arany-kolloid szedése között min. fél órának kell eltelnie!
Amint a modern tudósok és orvosok felfedezik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra megtapasztalhatjuk az arany csodálatos gyógyító tulajdonságait.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Bálint Arany csepp (50 ml)
1 850 Ft + 500 Ft (2 350 Ft)
Ezüstkolloid oldat (200 ml)
1 204 Ft + 325 Ft (1 530 Ft)
Ezüstkolloid oldat pumpás (50 ml)
702 Ft + 189 Ft (891 Ft)
Réz oldat (200 ml)
2 244 Ft + 606 Ft (2 850 Ft)

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről