Új jelszó kérése

Vásárló belépés

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekGolden Yacca Sango San korallpor kapszula (45 g / 55 db)

Golden Yacca Sango San korallpor kapszula (45 g / 55 db)

Termék ára
7 807 Ft + 2 108 Ft (9 915 Ft)9915
Termék kosárba helyezése
Egységár
173 Ft/g + 47 Ft/g (220 Ft/g)
Cikkszám
unas_409789
Megosztom
Funkciók
Tömeg
120 g/db
Rövid leírás a termékről
A Sango korall (MSC) fosszíliáiból készült természetes étrend-kiegészítő, az Okinawa (Japán) melletti tengerfenékről gyűjtve.
A kalcium és magnézium ideális, 2:1 arányban található meg benne. Több mint 70 fontos organikus ásványi anyagot és esszenciális nyomelemet tartalmaz természetes kötésben, ionizált – ezért könnyen felszívódó, élettanilag hasznosítható – formában.
A termék tulajdonságai
A Japánhoz tartozó Okinawa teljes egészében korallzátonyon fekszik. Az itt élők évezredek óta fogyasztják azt az ivóvizet, amit a korallfosszíliák (az elhalt koralltelepek maradványaiból keletkezett kövületek) átszűrnek és feltöltenek értékes ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. A szigetlakók talán ennek is köszönhetik a születéskor várható magas élettartamukat és életük végéig megmaradó testi-lelki vitalitásukat.

A Golden Yacca Sango San alapanyagát képező mélytengeri korallfosszíliák koruknál és elhelyezkedésüknél fogva mentesek az ipari tevékenység által termelt szennyeződésektől, anyagi összetételük pedig a természetben több ezer évvel korábban létezett eredeti arányokat és harmóniát tükrözi. Kitermelésük és feldolgozásuk a japán kormány szigorú felügyelete mellett, szabadalmazott eljárással történik.

A kalcium és a magnézium az emberi szervezet számára ideális 2:1 arányban található meg a Sango korall porában. Különálló és együttes jelenlétük számos élettani folyamatban fontos. E két kiemelt fontosságú elemből, valamint a több mint 70 élettanilag hasznos ásványi anyag és nyomelem kombináció­jából áll össze a Golden Yacca Sango San. Fogyasztása bölcs választás és természetes út az aktív életmód és a vitálanyagokban gazdag táplálkozás megvalósításához.

Fogyasztási ajánlás: naponta 1-2 kapszula.
1 kapszula ≈ 500 mg

A Golden Yacca Sango San fogyasztásához kapcsolódva (és attól függetlenül is) fontos, hogy a napi folyadékbevitel legalább 1,5-2 liter legyen, és ez elsősorban tiszta vízből álljon!

A termék jellemzői:
Tartalom: 45 g ≈ 55-58 kapszula
Csomagolás: tépőzáras műanyag tégely
Minőségét megőrzi: 1 év
Hasonló termékek
In Vitro Kovitox krém (60 g)
1 610 Ft + 435 Ft (2 045 Ft)
Dr. Chen Cápaporc kapszula (60 db)
1 579 Ft + 426 Ft (2 005 Ft)

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről