Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Termék részletekActiLac kapszula (30 db)

ActiLac kapszula (30 db)

Termék ára
2 106 Ft + 569 Ft (2 675 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
70 Ft/db + 19 Ft/db (89 Ft/db)
Cikkszám
unas_311281
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről
A szinbiotikumok biztosítják a bélrendszer harmonikus mikrobiális egyensúlyát.Ez annak köszönhető, hogy a prebiotikumok táplálékként szolgálnak a kedvező mikroorganizmusok (probiotikumok) számára, és így ily módon stimulálják azok növekedését és szaporodását a bélben, így szabályozzák az antibiotikumok bélflórára gyakorolt hatásait. Az antibiotikumok mellékhatásaként csökken a bélben található hasznos baktériumtörzsek száma, ilyenkor a bélflóra természetes egyensúlya felbomlik és hasemnés, puffadás és egyéb nehézségek jelentkezhetnek.

A probiotikumok élő – az emberi szervezet számára hasznos – mikroorganizmusok, melyek kellő mennyiségben igazoltan kedvező hatást gyakorolnak a fogyasztóra. Célirányos használatuk kedvező hatást fejt ki az emésztésre, a rendszeres székletre és bélritmusra, valamint további emésztőrendszerbéli nehézségekre, mint például a hasmenés, a szorulás, illetve a laktórérzékenység. Stabilizálják a bélnyálkahártya működését, javítják a bélflóra összetételét, növelik a hasznos és csökkentik a káros baktériumok számát. Az ActiLac® készítményben speciális probiotikus kultúrák kombinációját találja, mely készítmény fejlesztése során minden egyes fajból a legéletképesebb alfajok lettek kiválasztva.

A prebiotikumok az emberi szervezet számára emészthetetlen anyagok, amelyekre nem hat az enzimek lebontó hatása a bélrendszer felső szakaszában. Változatlan formában érkeznek a vastagbélbe, ahol táplálékként szolgálnak a mikroorganizmusok számára, így serkentve növekedésüket.

A termék tulajdonságai
Az ActiLac® összetétele révén pozitív hatást gyakorol:

1. az emésztőrendszerre:
– segít a domináns hasznos baktériumokat a bélben, főleg az idősebbek, antibiotikumot használók és a káros baktériumok által fokozottan veszélyeztetettek esetében (pl. kórházban tartózkodóknál)
– segíti az egészséges emésztést
– hozzájárul a helyes bélritmus megőrzéséhez

2. az immunrendszerre:
– serkenti a specifikus és a nem specifikus immunrendszert
– hozzájárul a szervezet ellenálló képességének növeléséhez
– támogatja az immunrendszert allergia esetén

Az ActiLac® az antibiotikumot használóknak, különböző emésztőrendszeri nehézségben szenvedőknek (rossz emésztés, hasmenés, szorulás) ajánlott, továbbá azoknak, akik segíteni szeretnék szervezetük ellenálló képességét, illetve meg szeretnék őrizni egészséges egyensúlyát.

Adagolás: 1 kapszula napi 2 alkalommal étkezés közben.
Hasonló termékek
Zöldvér Búzafű 100 % tabletta (150 db)
2 020 Ft + 545 Ft (2 565 Ft)
vitaking Acidophilus kapszula (60 db)
1 469 Ft + 396 Ft (1 865 Ft)

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!