Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Hírek

2019.10.13

Termékajánló

Termék részletekTrophosan Visiobalance kapszula (120 db)

Trophosan Visiobalance kapszula (120 db)

Termék ára
9 406 Ft + 2 539 Ft (11 945 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
78 Ft/db + 21 Ft/db (100 Ft/db)
Cikkszám
unas_310193
Megosztom
Funkciók
Tömeg
120 g/db
Rövid leírás a termékről
Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer. Időskori makuladegenerációs betegek étrendjének kiegészítésére
A termék tulajdonságai
Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer. Időskori makuladegenerációs betegek étrendjének kiegészítésére.

A makuladegeneráció ma az időskori látáserősség elvesztésének leggyakoribb oka. Széleskörű klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy bizonyos mikrotápanyagok megnövelt bevitele a látóképességet előnyösen befolyásolhatja. A TROPHOSAN Visiobalance összetétele megfelel az aktuális tudományos ismereteknek és különösen alkalmas az időskori makuladegenerációs betegek étrendjének kiegészítéséhez. Az alkalmazási terület igényének megfelelően az E és C-vitamin és cink tartalom magas. A gyógyszertárakban, gyógynövénykereskedésekben és itt az internetes oldunkon is megvásárolható TROPHOSAN Visiobalance (4437/2004.OÉTI) 3 hónapra elegendő mennyiséget, azaz 360 db kapszulát tartalmaz.

A TROPHOSAN VISIOBALANCE olyan időskori makuladegenerációs betegek étrendjének kiegészítésére szolgáló speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer, amely tovább tökéletesített változata az Amerikai Egyesült Államokban végzett ,,Age-Related Eye Disease Study" (AREDS* - Időskori Szembetegségekről Szóló Tanulmány) tudományos kutatásai során használt összetételű készítménynek. Ennek hatékonyságát ugyanis az ,,Archives of Ophtalmology" tudományos szaklapban, 2001. októberében publikált AREDS* tanulmány igazolja. A vizsgálat során alkalmazott összetételtől a mai TROPHOSAN VISIOBALANCE annyiban tér el, hogy azóta felismert és szintén tudományosan bizonyított okok révén - a dohányosokra való tekintettel - a ß-carotin tartalmát 15 mg-ról 7,5 mg-ra csökkentették, valamint, hogy hatékonyágát tovább fokozzák, 6 mg Lutein-nel egészítették ki.

Összetétel
1 napi adag (4 kapszula) összetétele:
* Energiaérték: 25kJ / 5,8 kcal
* Szénhidrát 0,3 g
* Fehérje 0,4 g
* Zsír 0,1
* C-vitamin 500 mg
* E vitamin 400 I.E./ 267 mg
* Cink 80 mg
* Réz 2 mg
* Lutein 6 mg
* Béta-karotin (A provitamin) 7,5 mg

C-vitamin, E-vitamin, zselatin, kukoricakeményítő, cinkoxid (5,2g/100g), hidrogénezett növényi zsiradék, szacharóz, növényi olaj, luteinészter, beta-karotin, rézcitrát (0,29g/100g), csomósodást gátló (szilicium-dioxid), szinezék (vasoxid, titándioxid).

Fontos figyelmeztetés

TROPHOSAN VISIOBALANCE az étrendet kiegészítő készítmény és nem kizárólagos táplálékként javasolt. Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazandó!
Kiegészítő termékek
Ocuvite Lutein forte tabletta (30 db)
2 744 Ft + 741 Ft (3 485 Ft)
Hasonló termékek

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!