Vásárló belépés

Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékajánló

Termék részletekCsókás Erdei virágméz hárs és selyemkóró (500 g)

Csókás Erdei virágméz hárs és selyemkóró (500 g)

Termék ára
1 236 Ft + 334 Ft (1 570 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
2,47 Ft/g + 0,67 Ft/g (3,14 Ft/g)
Cikkszám
unas_212868
Megosztom
Funkciók
Tömeg
650 g/db
Rövid leírás a termékről
A Gyulaji Vadrezervátum területén élő vadvirágok sokaságának nektárja található meg ebben a mézben, mely különösen aromássá teszi ezt a tájmézet.
A termék tulajdonságai
A Gyulaji Vadrezervátum területén élő vadvirágok sokaságának nektárja található meg ebben a mézben, mely különösen aromássá teszi ezt a tájmézet.


A méhészetet, 1981-es megalapítása óta eltelt, negyed évszázadát a folyamatos termelés, dinamikus fejlődés jellemzi. A kezdeti egy telephely már hatra bővült, ahol több mint 400 méhcsalád dolgozik. Az állomány a kezdetektől fogva az egyik legkorszerűbb, ? Boconádi Tamási rendszerű rakodókaptárban van elhelyezve.

A jelenlegi telephelyek mindegyike a Gyulaji Vadrezervátum területén található, a tolnai dombság Tamási, Pári, Nagykónyi, Kocsola, Gyulaj, falvakkal körbezárt részén, mely kapcsolódik Gemenchez. Az erdő megfelelő méhlegelőt biztosít a méhek számára. A csodálatos környezet, a páratlan növénytársulás adja a méz tájjellegét, egyedi ízét, aromáját. Mivel a terület Magyarország legnagyobb bekerített vadasparkja, így megfelelő izolációt biztosít a környező mezőgazdasági területektől, illetve más méhészetektől.

Itt él Magyarország legnagyobb dámvad populációja.
A méhek fontos szerepet töltenek be az erdő növényeinek megporzásában.
Hasonló termékek
Czédulás Bio vegyes virágméz (250 g)
799 Ft + 216 Ft (1 015 Ft)
Czédulás Bio akácméz (500 g)
2 028 Ft + 547 Ft (2 575 Ft)

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!