Nahrin Fehérje italpor banán ízű (500 g)

Nahrin Fehérje italpor banán ízű (500 g)

Összetétel:
•Fehérjével gazdagított írópor
•Tejfehérje
•Banánpor
•Szójalecitin emulgeáló szer
•Természetes aromák
•Guármag liszt sűrítő szer
•Édesítő szer (Acesulfam K és Sucralose)

14 441 Ft + 3 899 Ft (18 340 Ft)
Egységár: 29 Ft/g + 8 Ft/g (37 Ft/g)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
•Vaj előállításakor író keletkezik
•Az író az egyik legértékesebb fehérje
–írófehérje
–ideális az izmok felépítéséhez még fogyókúra idején is
–táplálkozási szakértők különösen értékesnek tartják a tejírót

5 ok, hogy miért:

A fehérjék között ez tartalmazza a legtöbb esszenciális aminosavat
–izmaink 35% -ban speciális aminosavakból állnak
Minél több ilyen aminosavat tartalmaz egy élelmiszer, annál jobb az izmaink számára

A tejíró magas értéket képvisel
–A táplálkozási fehérjék hatékonyságának mértéke:
•egy bizonyos mennyiségű fehérjével mennyi sejtnövekedést lehet elérni
•e tejíró fehérje értéke 104, amely a tojás 100-as referencia értékénél is nagyobb

A tejíróban lévő fehérjét gyorsan feldolgozza a szervezet
–kedvező az izom számára
–hamar beépül az izmokba
•mivel nagyon kicsi molekulákból áll
•ezeket a bélrendszer gyorsan abszorbeálni tudja

Az írófehérje elősegíti a glutathion termelését, amely a sejteket védi a szabadgyökök káros hatásától
–A glutathion a leghatékonyabb gyökfogó
–Az írófehérje az anyatej után a legmagasabb arányban tartalmazza a cystein nevű aminosavat, és ez szükséges a szervezet számára, hogy glutathiont tudjon létrehozni

Az összes fehérje közül az írófehérje tartalmazza a legnagyobb arányban a tryptophan nevű aminosavat, amely a nyugodt, jó alvást biztosítja
–Az ok: csak a tryptophan tudja felpörgetni a serotonin (boldogság hormon) termelését

•A tejfehérjék egy komplex műszaki eljárással (az ún. hőbontással, vagy krakkolással) jönnek létre
•Ezt az eljárást alkalmazzák a különféle zsírtartalmú tejek előállítására is
–1. lépés: a tej felosztása tejszínre és sovány tejre (ez egy kíméletes szűrőeljárás)
–2. lépés: a fehérjék szétbontása kazeinre és írófehérjére (a kazein kb. 80%-ot tesz ki)

A fehérjék természetes formában maradnak úgy, ahogy a tejben találhatók

A shake elkészítése:
4 púpozott evőkanálnyi (kb. 30g) port keverjen el alaposan (esetleg shakerben) 2dl sovány tejjel
Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu argep.hu olcso.hu shopmania.hu olcsobbat.hu shopalike.hu arkoz.hu