Új jelszó kérése

Vásárló belépés

Fizetési megoldás

Termékajánló

Termék részletekNaturhelix Fülgyertya Borsmenta (2 db)

Naturhelix Fülgyertya Borsmenta (2 db)

Termék ára
535 Ft + 145 Ft (680 Ft)680
Termék kosárba helyezése
Egységár
268 Ft/db + 72 Ft/db (340 Ft/db)
Cikkszám
unas_290393
Megosztom
Funkciók
Tömeg
30 g/db
Rövid leírás a termékről
A borsmenta illóolajai a következő esetekben enyhíthetik a tüneteket: - Megfázás, allergia, fejfájás, emésztési zavarok, méregtelenítés.
A termék tulajdonságai
1. Általános információk a fülgyertyáról:
A fülgyertya az ősi népcsoportok több ezer éves tapasztalatán alapuló népgyógyászati, természet-gyógyászati eszköz.
Alkalmazták, alkalmazzák Kínában, Tibetben, Indiában, Egyiptomban, használják az amerikai indiánok.
2. Milyen módon hat a fülgyertya?
A fül külső hallójáratába helyezett gyertya égése során hőhatás és enyhe vákuum keletkezik.
A hőhatás keringésjavító, az enyhe vákuum jótékonyan befolyásolja a betegség, rendellenesség, külső eredetű traumák, fertőzések folytán rosszul átjárhatóvá vált üregrendszert. Emellett a fülzsír fellazításában is segít. A fent leírtakon túl a fülgyertya működése stimulálja a külső hallójárat mélyén, a dobhártya közelében elhelyezkedő fülakupunktúrás pontokat, melyek egyéb módon alig elérhetők.
A fülgyertya égése közben a gyertya alsó részén a fülbe kilépő, kis mennyiségű füstgáz - illóolajgőz keverék (összetevői révén) szintén jótékony hatású. A fülgyertya, működése során - a természetgyógyászok, bioenergetikusok szerint - jótékonyan befolyásolja a kezelendő személy deformálódott bioenergetikai rendszerét, energiaképét.
3. Alkalmazás módja:
Kérjük használat előtt tanulmányozza a termékhez mellékelt tájékoztató hátoldalán található leírást!
Esetleges tűz elkerülése végett az előírásokat feltétlenül tartsa be, egyedül, önmagán (segítség nélkül) ne használja a gyertyát! Szokásos kezelési folyamat: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy - egy gyertya elégetése mindkét fülben. Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges. A kéthetes kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.
Fontos: fülgyertya kezelés után kérjük, legalább egy napig ne üljön repülőre, ne menjen uszodába, strandra.
4. További információk a Naturhelix fülgyertyáról:
Fülgyertyáink a következő természetes alapanyagokból készülnek: pamutvászon, méhviasz, élelmiszeripari minőségű, ásványi eredetű viasz, steril géz, természetes karotin. Egyes fajtáknál klorofill, tealevél, propolisz, gentiána ibolya kristály. Az illatosított fajtáknál tiszta növényi illóolaj. A gyertya alján több rétegű, steril gézből készült lapocska akadályozza meg az égéstermék esetleges kihullását a fülbe, bőrre. A gézlapocskát a termék saját anyagából készített gyűrű szorítja a gyertya aljára.
Szeretnénk kiemelni, hogy a gyertyakészítés minden fázisa tényleges kézimunka, ami lényeges szempont egy természetgyógyászati eszköznél. Csomagolás: visszazárható, 10 db, 6 db, 2 db gyertyát tartalmazó, újrahasznosítható polietilén tasakba történik, mely megőrzi az intenzív illatot.
Hasonló termékek
Naturhelix Fülgyertya Citromfű (2 db)
535 Ft + 145 Ft (680 Ft)
Naturhelix Testgyertya Eukaliptusz (10 db)
2 209 Ft + 596 Ft (2 805 Ft)
Naturhelix Fülgyertya Teafa (2db)
535 Ft + 145 Ft (680 Ft)

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről